knoopvrij eiken paneel

knoopvrij eiken paneel

Een op maat voor u gemaakt knoopvrij eiken paneel ? Bestel het voordelig online bij QATRINA !

U zoekt een knoopvrij eiken paneel op maat ? Via onze webshop bestelt u het voordelig en exact in de afmetingen die u nodig heeft !
Niets is ons te gek: U wilt uw paneel graag met ronde hoeken of rondom v.v. een elegante verjongde rand ? Of moeten er juist sparingen in worden aangebracht ? Mail ons even uw wensen en wij sturen u een offerte toe. Bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk !

Super relaxt online een knoopvrij eiken paneel bestellen kan gewoon vanuit huis: u selecteert de door u gewenste houtkwaliteit, de afmetingen van het paneel en de dikte. Bezorgen doen wij tegen kostprijs: u hoeft geen aanhanger of bestelbus te regelen, want onze eigen koerier levert het keurig netjes bij u thuis af !

Niet alleen knoopvrij eiken, maar ook rustieke en licht rustieke eiken panelen bestelt u bij ons gewoon online.
Als klap op de vuurpijl leveren wij ook nog veel andere houtsoorten: buiten onze website om zijn op aanvraag namelijk ook nog beuken, kersen en notenhouten panelen te bestellen. Klik hier voor het volledige overzicht.

Alleen het allermooiste hout: Slavonisch eiken

Panelen gemaakt van het allermooiste hout: Slavonisch eiken. Door onze leveranciers voor u op kleur en structuur geselecteerd, oersterk en prachtig mooi eikenhout. Wij kopen het hout voordelig in, waardoor wij het voor concurrerende prijzen kunnen aanbieden. Ons hout is vanzelfsprekend altijd FSC gecertificeerd: een garantie voor een duurzaam productieproces en uitsluitend de beste kwaliteit. Wij leveren massief houten panelen in een vingerlasuitvoering, samengesteld uit prachtig kopshout en in een doorgaande lamellen uitvoering.

Langere lengtes (langer dan ca. 3,5 meter) zijn in vingerlas en in kopshout meestal geen probleem, maar langere panelen in doorgaande lamellen moeten wij aanvragen bij onze producenten. Bel of mail ons in dat geval even.

Op maat te bestellen: vriendelijk geprijsde panelen van dik eiken fineer

Voor een vriendelijke prijs op maat bij ons te bestellen in een knoopvrije en rustieke kwaliteit: panelen van dik eiken fineer. Wij leveren fineer in 5 diktes t/m maximaal 58 mm. dik.

 

 

 

knoopvrij eiken paneel

Wilt u snel met uw klus beginnen ? Kijk dan ook even bij onze voorraadpanelen !

Uw klus kan niet langer wachten ? Met onze voorraad standaardpanelen kunt u direct beginnen ! Wij leveren ze in verschillende courante standaardafmetingen en diktes. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Klik dan snel hier.

Bent u geïnteresseerd in een knoopvrij eiken paneel ?