keukenplanken zwevend

keukenplanken zwevend

Keukenplanken zwevend bestelt u gewoon op maat gemaakt bij QATRINA

Bij QATRINA kunt u ook massief houten keukenplanken zwevend bestellen; wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat.

De kant en klare keukenplanken zijn voorzien van een ingenieus blind ophangsysteem, zodat u ze ‘zwevend ‘ aan de muur kunt bevestigen.

  • in combinatie met het ophangsysteem, maximaal leverbaar tot 3 meter lang en 29 cm breed
  • leverbaar in massief foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Op aanvraag zijn andere houtsoorten ook mogelijk.
  • onze standaarddiktes zijn 25 mm, 30 mm en 40 mm
  • ook te bestellen met verjongde rand of boomstamrand
  • u kiest uit onbehandeld of eventueel transparant of gekleurd behandeld met een Rubio houtolie monocoatkleur naar eigen keuze

In onze online webwinkel vindt u keukenplanken zwevend in mooi licht rustiek eiken met een breedte van 29 cm en een dikte van 30 mm. massief. Overige lengtes, houtsoorten en diktes zijn ook mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. Mailt u ons gewoon even uw wensen, dan sturen wij u een vrijblijvende prijsopgave toe. Klik hier voor onze contactgegevens.

Speciaal verzendtarief voor kleinere bestellingen

Bij kortere lengtes en kleinere aantallen kunnen wij een aangepast verzendtarief hanteren, omdat wij deze bestellingen met DPD kunnen versturen. Grotere aantallen en langere lengtes kunnen wij helaas alleen met onze vaste koeriersdienst bezorgen.

Bent u op zoek naar massief houten keukenplanken zonder geïntegreerd ophangsysteem ? Kijk dan even bij onze categorie ‘eiken panelen op maat’: klik daarvoor hier. Andere houtsoorten dan eiken leveren wij op aanvraag: klik hier voor ons overzicht.

 

 

 

 

keukenplanken zwevend

Prachtig Slavonisch eiken, maar ook andere houtsoorten zijn mogelijk

Alleen de beste kwaliteit, maar wel voor verrassende prijzen. Ons hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en altijd FSC gekeurd. Wij leveren zowel vingerlas als doorgaande lamel, tot en met 40 mm dik massief, standaard in 20, 25, 30 en 40 mm. Overige diktes zijn leverbaar op aanvraag. Eiken planken kunt u direct via onze website bestellen: online tot maximaal 3 meter lang, maar buiten de website om is veel langer ook mogelijk. Neemt u hiervoor even contact met ons op. 

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten keukenplanken zwevend ?