keukendeurtjes vervangen

keukendeurtjes vervangen

U wilt uw keukendeurtjes vervangen ? QATRINA maakt de nieuwe voor u op maat !

De kogel is door de kerk, en u wilt uw keukendeurtjes vervangen ? Wij maken deurtjes en frontjes op maat, in vol massief eikenhout of een andere houtsoort !
QATRINA: voor uitsluitend de allerbeste kwaliteit voor zeer scherpe prijzen !

Massief houten keukendeurtjes creëren meer warmte en sfeer in uw huis. Dit i.t.t. de vaak kille en ongezellige standaarddeurtjes die bij keukenleveranciers in de showroom staan.

Wij leveren onze deurtjes en frontjes standaard in een prachtige strakke en vlakke uitvoering. Bij ons vindt u geen deurtjes v.v. onnodige tierlantijnen. Simpel een modern en strak massief houten frontje of deurtje, opgebouwd uit doorgaande houten lamellen.Natuurlijk zijn al onze frontjes en keukendeurtjes FSC gekeurd.

De frontjes en deurtjes zijn te bestellen in meerdere uitvoeringen: in noestvrij/foutvrij eiken, in licht rustiek eiken, in rustiek eiken en in rustiek fijnbezaagd eiken, maar ook in andere houtsoorten dan eiken.
Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct contact met ons op. U kunt ons per mail en per telefoon bereiken.   

Hout is een natuurproduct, en dus continu ‘in beweging’, Onze deurtjes en frontjes worden daarom v.v. ingefreesde (gelakte) stalen strippen. Dit voorkomt de neiging tot kromtrekken of torderen.
De buitenste massief houten lamellen worden pas met de overige lamellen verlijmd, nadat de stalen strippen in het paneel zijn aangebracht. Zodoende zijn ze helemaal onzichtbaar in het deurtje of frontje weggewerkt, en van buitenaf niet meer te zien.

 

 

 

 

 

keukendeurtjes vervangen

Keukendeurtjes vervangen ?

 

Wij maken uw deurtjes en frontjes op maat, in iedere gewenste afmeting !

QATRINA maakt niet alleen frontjes en deurtjes op maat, maar ook voor de andere benodigde bewerkingen bent u hier aan het juiste adres: wij kunnen bijvoorbeeld de deurtjes ook al voorzien van de sparingen voor de scharnieren. Wij frezen deze dan gewoon meteen al voor u in.
Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden en toe aan keukendeurtjes vervangen ? Neem dan even contact met ons op.

Naast de meest voorkomende afmetingen, leveren wij ook (hele) grote of (hele) kleine keukendeurtjes !

U bent uitgekeken op uw oude kille deurtjes ?. Geef dan eenvoudig de gewenste maten voor de nieuwe aan ons door, door de oude frontjes en deurtjes gewoon even op te meten.
U wilt graag een nieuwe warme en sfeervolle keuken in uw huis, maar de desbetreffende leverancier levert geen massief houten frontjes en deurtjes ?
Indien u ons even de gewenste aantallen en afmetingen per mail doorgeeft, kunnen wij u een geheel vrijblijvende prijsopgave toesturen.

Voor nog meer nostalgie in uw keuken leveren wij ook vol massief houten paneelfrontjes en -deurtjes.
Deze frontjes en deurtjes zijn opgebouwd uit een vlak vol massief houten paneel, v.v. van een vol massief houten rand. Natuurlijk ook weer v.v. onze ingefreesde stalen strippen.
Meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

Wilt u uw keukendeurtjes vervangen ?