keukenblad van kopshout

keukenblad van kopshout

Een keukenblad van kopshout nergens te vinden ? QATRINA levert ze in eiken en ook in andere houtsoorten !

Nagenoeg niemand anders in de Benelux en daarbuiten kan het leveren, maar QATRINA wel: een exclusief keukenblad van kopshout, op maat voor u gemaakt ! Online via de website te bestellen in prachtig Slavonisch eiken en buiten onze site om op aanvraag ook verkrijgbaar in andere houtsoorten ! Dat kan alleen bij QATRINA.

Wij richten ons op maatwerk: bij ons vindt u geen standaardmaten en aan standaardvormen doen wij ook niet. Elke door u gewenste vorm is mogelijk ! De meest gevraagde vormen zoals vierkant en rechthoekig of rond en ovaal kunt u direct online bestellen: voor andere vormen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen per telefoon of per mail.

Keukenbladen van kops eikenhout kunt u zelf in onze webwinkel bestellen. U heeft hier de keuze uit een ronde of ovale vorm of een rechthoekige of vierkante vorm. Onze kopshout eiken keukenbladen worden gemaakt van Slavonisch eiken: de absolute top onder de eikensoorten. Schitterend van kleur en door de langzame groei van de bomen zeer hard. Met recht een houtsoort die tegen een stootje kan en uitermate geschikt is om intensief te gebruiken. Niet voor niets leveren wij ons kops eiken veelvuldig aan horeca gerelateerde bedrijven. Met een op maat gemaakt keukenblad van kopshout van QATRINA haalt u het allerbeste in huis voor een scherpe prijs.

Een eiken kopshout keukenblad , maar ook kopshout beuken, kopshout essen, kopshout acacia of kopshout kersen is mogelijk !

Naast kopshout eiken kunnen wij op aanvraag ook kopshout beuken, kopshout essen, kopshout acacia en kopshout kersen keukenbladen voor u maken. Stuk voor stuk opgebouwd uit speciaal op structuur en kleur voor u uitgezocht FSC gecertificeerd massief hout.
Alleen het allerbeste hout is voor ons goed genoeg, en dat voor zeer scherpe prijzen, omdat wij samenwerken met verschillende voordelige producenten buiten Nederland. Zo kunnen wij onze houtproducten weer voor interessante prijzen aan onze klanten aanbieden.

Kan ik bij QATRINA ook andere kopshout producten dan keukenbladen bestellen ? Jazeker ! Want naast keukenbladen maken wij van kopshout nog veel meer ! Zo kunt u bij ons ook terecht voor een snijplank van kopshout, een hakblok van kopshout , een barblad van kopshout of een exclusief tafelblad van kopshout. Wilt u het voor iets anders gaan gebruiken en heeft u behoefte aan meer informatie ? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

keukenblad van kopshout

Keukenblad van kops eikenhout, transparant geolied

Voor massief hout op maat in doorgaande lamellen, kopshout en vingerlas moet u bij QATRINA zijn !

Exclusief maatwerk m.b.v. moderne computergestuurde houtbewerkingsmachines waarmee de meest ingewikkelde vormen kunnen worden gerealiseerd. Ook extra bewerkingen zoals het uitfrezen van sparingen, het maken van ronde hoeken zijn hoegenaamd geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

QATRINA, voor massief hout in doorgaande lamellen uitvoering, in vingerlas en dus ook schitterend kopshout eiken, kopshout essen, kopshout beuken, kopshout kersen en kopshout acacia.

Bent u geïnteresseerd in een keukenblad van kopshout ?