keukenblad van kops hout

keukenblad van kops hout

Nergens een keukenblad van kops hout te vinden ? Wij maken ze op maat in eiken en op aanvraag in een andere houtsoort !

Bij QATRINA maken we het ‘gewoon’ op maat: een keukenblad van kops hout. Vrijwel niemand in België en Nederland doet ons dit na ! Wij leveren het bovendien niet alleen in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten ! Van harte welkom dus bij de houtspecialist van de Benelux: QATRINA.

Veelgevraagde uitvoeringen zoals vierkante en rechthoekige of ronde en ovale keukenbladen zijn direct online bij ons te bestellen: een andere (door u zelf bedachte) vorm kan op aanvraag: hiervoor kunt u contact met ons opnemen per mail of telefoon. Bij QATRINA zit u goed voor maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig en elke vorm is mogelijk ! Verder het internet afstruinen hoeft echt niet.

Een kops hout keukenblad uitgevoerd in eiken bestelt u heel eenvoudig online via onze website. In de webwinkel kunt u een keuze maken uit een ‘gewoon’ vierkant of rechthoekig blad of een ovaal/ellips of rond blad. Wij werken niet met Europees eiken maar met Slavonisch eiken. Geroemd om haar stralende lichte kleur en haar hoge dichtheid: Slavonisch eiken is veel harder dan Europees eikenhout.

Slavonisch eiken in een kops hout uitvoering is nog vele malen harder dan een uitvoering in vingerlas of in doorgaande lamellen en met name bedoeld voor bladen die intensief gebruikt worden. Mede door deze hardheid wordt het bij ons veel besteld door restaurants, hotels, slagerijen en fast food ketens zoals McDonald’s en KFC. U haalt met een keukenblad van kops hout een oersterk en zo goed als onverslijtbaar product in huis !

Een kops blad van Slavonisch eiken, maar op aanvraag ook van kops beuken, kops essen, kops acacia of kops kersen

Veel van onze keukenbladen worden in kops eiken bestelt: wij hebben er dan ook voor gekozen deze variant direct online aan te bieden. Op aanvraag kunt u echter bij ons ook terecht voor een keukenblad in kops beuken, kops essen, kops acacia of kops kersen. FSC gecertificeerd, duurzaam geproduceerd door vaste producenten en niet onbelangrijk: heel interessant geprijsd !

Natuurlijk is kops hout ook geschikt om andere producten dan keukenbladen van te maken. Wij leveren het ook in de vorm van een hakblok, een snijplank, een barblad of een tafelblad. Alles op maat voor u gemaakt in iedere vorm ! Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

keukenblad van kops hout

Een keukenblad van kops eiken, afgewerkt met transparante houtolie

Massief kops hout op maat, maar ook in doorgaande lamellenuitvoering of met een vingerlasverbinding

Met ons volledig computergestuurde machinepark zijn de meest ingewikkelde vormen mogelijk: bij ons krijgt u maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Moeten er extra bewerkingen zoals uitsparingen, sleuven, ronde hoeken of schuine randen worden aangebracht ? Geen probleem bij QATRINA: wij regelen het voor u !

Voor kwaliteitshout in een doorgaande lamellenuitvoering, met een vingerlasverbinding of volledig opgebouwd uit 60 mm. dik massief kops hout bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Bent u geïnteresseerd in een keukenblad van kops hout ?