Keukenblad kops eiken op maat

kopshout werkbladen op maat

Uniek keukenblad kops eiken – op maat bij QATRINA

Voor en prachtig massief Keukenblad kops eiken bent u bij QATRINA helemaal aan het goede adres ! Wij leveren kops werkbladen in Slavonisch eikenhout OP MAAT, maar ook in andere houtsoorten. Neem gerust eens een kijkje op onze website, en laat u verrassen door de mogelijkheden. Door de hechte samenwerking met onze vaste producenten in Oost Europa leveren wij kwaliteit voor scherpe prijzen. Misschien wist u het niet, maar wij zijn een van de heel weinigen die kopshout überhaupt kunnen leveren.

Schitterend kopshout van Slavonisch eiken bestelt u eenvoudig zelf in onze webwinkel. Buiten de webwinkel om, leveren wij echter ook kopshout werkbladen in andere houtsoorten.

 

Kijk even op onze website voor de verschillende mogelijkheden. Bij nader inzien toch liever een massief houten werkblad in een andere houtsoort dan eiken ? Neem dan even contact met ons op: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

Het Keukenblad kops eiken wordt opgebouwd uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm. Online in onze webwinkel is kopshout te bestellen in 60 mm. dik eiken. Op aanvraag ook dikker en in andere houtsoorten leverbaar. Naast kwalitatief hoogwaardige producten, vinden wij ook een milieuvriendelijke productie erg belangrijk: ons hout is daarom altijd FSC gekeurd.

 

 

Kops hout, in eiken maar ook kopshout in andere houtsoorten is leverbaar

kops hout noten

 

kopshout keukenblad op maat

Kops eiken werkblad

 

 

In onze goed gevulde online webwinkel kunt u heel eenvoudig en voordelig zelf 60 mm. dik kops eikenhout bestellen. Wij leveren online tot een lengte van maximaal 2,4 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter. Langer, breder en dikker kopshout, en kopshout in een andere houtsoort dan eiken is mogelijk op aanvraag. Het beste neemt u hiervoor gewoon even contact met ons op.

Zoals hierboven al aangegeven, worden onze houtproducten voornamelijk in Oost Europa voor ons gemaakt. De bestellingen worden vervolgens per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. In samenwerking met onze vaste koeriersdienst zorgen wij als laatste voor een snelle levering bij u thuis.

 

Bent u geïnteresseerd in een Kookeiland kops eiken?