kersenhouten werkblad op maat

kersenhouten werkblad op maat

Een prachtig kersenhouten werkblad op maat van QATRINA

Bij ons bestelt u het in elke gewenste afmeting en vorm: een kersenhouten werkblad op maatIndien gewenst: de sparingen voor kraan, kooktoestel en spoelbak(ken) kunnen wij er voor een kleine meerprijs al direct voor u in maken. 

Geen zin om showrooms vol standaardbladen af te zoeken ? Bestel gewoon vanaf de bank thuis gemakkelijk en voordelig een kersenhouten werkblad op maat, in de afmeting en vorm die u zoekt. Ook voor afwijkende vormen draaien wij onze hand niet om, dus laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA !

U kunt bij ons werkbladen in meerdere uitvoeringen in eikenhout bestellen, maar ook andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht. De werkbladen zijn bij ons op maat leverbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Allemaal gemaakt uit het allerbeste kwaliteitshout, en natuurlijk FSC gekeurd.

Mocht u meer informatie wensen, neem dan even contact met ons op: wij lopen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

 

 

kersenhouten werkblad op maat

Kersenhouten werkblad op maat

 

Op maat gemaakte werkbladen, in meerdere houtsoorten

U bent uitgekeken op uw huidige werkblad of u krijgt binnenkort een nieuwe keuken ? Kijk dan eens op onze website: wij leveren naast massief kersenhout ook nog andere houtsoorten, in verschillende uitvoeringen. Klik hier voor onze overige houtsoorten.
Komt u er alleen niet uit ? Geen probleem, bel of mail ons even: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Ons hout is in doorgaande lamellen normaal gesproken leverbaar tot een lengte van maximaal lengte vier meter.
Langer dan vier meter is in doorgaande lamel dus niet mogelijk, maar u kunt dan nog wel overwegen een werkblad in vingerlas of in kopshout te bestellen. Deze kunnen wij leveren tot wel zeven meter lang, al wordt dit wel een hele operatie qua transport.
Kijkt u anders even op onze website of een werkblad in vingerlas of in kopshout eventueel een goede optie voor u zou kunnen zijn.

 

Bent u geïnteresseerd in een kersenhouten werkblad op maat ?