kersenhouten keukenblad

kersenhouten werkblad op maat

U bent op zoek naar een kersenhouten keukenblad ? Wij maken ze op maat !  

Helemaal op maat voor u gemaakt: een kersenhouten keukenblad. Niet alleen het blad op maat, maar ook de sparingen voor kooktoestel, spoelbak(ken) en kraan kunnen wij er tot op de millimeter nauwkeurig voor u in maken.

Waarom alle showrooms van keukenleveranciers aflopen ? Bij QATRINA bestelt u gewoon vanaf de bank thuis een voordelig kersenhouten keukenblad, helemaal op maat gemaakt, in de afmeting en vorm die u zoekt. Ook afwijkende vormen kunt u gewoon bij ons bestellen, dus laat u verrassen door de vele mogelijkheden !

Bij ons kunt u niet alleen kersenhouten keukenbladen bestellen: wij leveren ook keukenbladen in andere houtsoorten: klik hier voor ons overzicht. Keukenbladen kunt u bij ons bestellen in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.

Wij maken onze keukenbladen uitsluitend uit het allerbeste hout, en de bladen zijn bovendien ook allemaal nog FSC gekeurd.

Neem gerust even contact met ons op, indien u meer informatie wenst: wij helpen u graag.

 

 

 

kersenhouten keukenblad

Kersenhouten keukenblad

 

Keukenbladen op maat, in meerdere houtsoorten te bestellen

U wilt graag een keer iets speciaals, en geen doorsnee keukenblad ? Klik dan hier voor onze leverbare houtsoorten.
Liever persoonlijk contact of u heeft advies nodig ? bel of mail ons dan even: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Doorgaans is massief hout in doorgaande lamellen leverbaar tot een maximale lengte van ongeveer vier meter.
Indien u een keukenblad zoekt dat langer dan vier meter moet zijn, dan rest ons geen andere mogelijkheid dan te kiezen voor een vingerlas of een kopshout keukenblad.

Keukenbladen in vingerlas uitvoering worden gemaakt uit korte stukjes hout, en door middel van een las, de z.g.n. vingerlas, met elkaar verlijmd tot het uiteindelijke keukenblad.
Keukenbladen in kopshout uitvoering worden opgebouwd uit aan elkaar verlijmde houten blokjes van circa 43×43 mm. In principe is dit een oneindig proces, en kunnen hiermee enorme lengtes worden gecreëerd. I.v.m. het transport leveren wij normaliter niet langer dan ongeveer zeven meter.

Langer kan, maar dan zal het keukenblad in delen worden aangeleverd, en d.m.v. bladverbinders ter plaatse aan elkaar gemonteerd moeten worden.

 

Bent u geïnteresseerd in een kersenhouten keukenblad ?