kersenhouten keukenblad op maat

kersenhouten werkblad op maat

U zoekt een mooi kersenhouten keukenblad op maat ? Welkom bij QATRINA ! 

Een kersenhouten keukenblad op maat voor u gemaakt, in elke gewenste afmeting en vorm. Ook voor de bijkomende extra bewerkingen zoals sparingen voor kooktoestel, spoelbak(ken) en kraan, bent u bij ons aan het juiste adres: tegen een geringe meerprijs maken wij die er al meteen voor u in.

Wordt u ook zo moe van alle bezoekjes aan keukenleveranciers met hun standaard keukenbladen ? Bestel bij QATRINA lekker vanaf de bank thuis een voordelig kersenhouten keukenblad op maat. Ook (sterk) afwijkende vormen kunnen wij gewoon voor u realiseren, dus neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de ongekende mogelijkheden !

Naast kersenhouten keukenbladen leveren wij ook keukenbladen in andere houtsoorten: klik hier voor ons overzicht. Onze keukenbladen zijn leverbaar in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout.
Uitsluitend in de allerbeste houtkwaliteit, en allemaal FSC gekeurd.

Meer informatie ? Neem even contact met ons op per telefoon of mail.

 

 

 

kersenhouten keukenblad op maat

Kersenhouten keukenblad op maat

 

Op maat gemaakt in verschillende houtsoorten

Uitgekeken op al die standaard keukenbladen, en toe aan iets anders ? Neem dan eens een kijkje op onze website: u vindt er vast wel een houtsoort die u aanspreekt: foutvrij eiken, licht rustiek eiken, rustiek eiken en daarnaast nog veel andere houtsoorten. Klik hier voor onze leverbare houtsoorten.
Toch liever persoonlijk contact ? bel of mail ons dan even: wij kunnen u vast wel verder helpen.

Massief hout is doorgaans in doorgaande lamellen te bestellen tot maximaal vier meter lengte.
Zoekt u een keukenblad langer dan vier meter, dan rest ons nog de mogelijkheid te kiezen voor een vingerlas of een kopshout keukenblad.

Keukenbladen in vingerlas uitvoering worden vervaardigd uit kortere stukjes massief hout, die door middel van een las, de z.g.n. vingerlas, met elkaar verlijmd worden tot het uiteindelijke blad.
Keukenbladen in kops uitvoering worden samengesteld uit aan elkaar verlijmde vierkante houten blokjes van circa 43×43 mm. In principe is dit in beide gevallen een oneindig proces: hiermee kunnen zeer lange lengtes worden gecreëerd. Met het oog op het transport, leveren wij normaal gesproken niet langer dan maximaal zeven meter.

Langer kan dus wel, maar dan moet het blad in delen worden geleverd, en worden deze delen d.m.v. bladverbinders ter plaatse aan elkaar gemonteerd.

 

Bent u geïnteresseerd in een kersenhouten keukenblad op maat ?