kersen kopshout panelen

kersen kopshout panelen

Geheel op maat gemaakt in de vorm en afmetingen die u nodig heeft: schitterende kersen kopshout panelen van QATRINA 

Zoekt u iets dat werkelijk niemand anders in uw omgeving heeft ? Ga dan voor kersen kopshout panelen van QATRINA ! Schitterend mooi en exact op maat voor u gemaakt. Iedere vorm in iedere afmeting kunnen wij voor u maken !

Standaard leveren wij ons kopshout gemaakt van Slavonisch eikenhout. Dit is tot op de millimeter nauwkeurig in de meest gevraagde vormen snel online op onze website te bestellen. Zowel onbehandeld als al kant en klaar geolied met een 2 componenten houtolie in kleur of transparant verkrijgbaar.
Buiten de webshop om zijn kopshout panelen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken ook mogelijk. U kunt hierbij kiezen uit beuken kopshout, essen kopshout, acacia kopshout en kersen kopshout. Stuk voor stuk met de hand voor u gemaakt ! Interesse in een andere houtsoort ? Neem dan direct contact met ons op.

Stoer, oersterk en exclusief verkrijgbaar bij de maatwerkspecialist van de Benelux: kopshout in meerdere houtsoorten. Uitermate geschikt voor (zeer) intensief gebruik. De plaatselijke slager gebruikt natuurlijk niet voor niets kopshout voor zijn hakblokken en snijplanken. De laatste jaren is kopshout ook bezig aan een inhaalslag op de particuliere markt: wij leveren bijvoorbeeld de laatste tijd steeds meer keukenbladen, tafelbladen, bureaubladen en barbladen van kopshout. Indien gewenst kant en klaar voor gebruik, interessant geprijsd en van de allerhoogste kwaliteit.

Massief hout opgebouwd uit doorgaande lamellen, in een vingerlasuitvoering en uitgevoerd in prachtig kopshout

Samen sta je sterk: klinkt als een tegeltjes wijsheid, maar klopt zeer zeker. Samen met onze vaste leveranciers verdeeld over diverse landen binnen Europa vormen wij een hecht, professioneel team van houtbewerkers. Stuk voor stuk hebben wij de beschikking over de benodigde (computergestuurde) cnc frezen. Hiermee is iedere vorm te realiseren en ook aanvullende wensen zijn geen probleem: benodigde sparingen, verjongde randen, ronde hoeken, wij kunnen het allemaal voor u maken ! Bij QATRINA zit u goed als het iets speciaals moet worden.

Vanzelfsprekend wordt bij ons uitsluitend gewerkt met FSC gecertificeerd massief hout: alleen het allerbeste is goed genoeg. Kopshout panelen bouwen wij met de hand (!) op uit 6 centimeter dikke houten blokjes. Nadeel van kopshout is dat met name bij grotere afmetingen gevaar voor breuk dreigt gedurende het transport. Wij hebben er daarom voor gekozen via de webshop alleen wat kleinere afmetingen aan te bieden: maximaal 2,4 meter lang en maximaal 1,2 meter breed. Heeft u langere of bredere panelen nodig ? Neem dan contact met ons op: deze moeten namelijk met speciaal transport worden vervoerd.

 

 

 

kersen kopshout panelen

kersen kopshout panelen

Voordelig maatwerk zonder extra kosten ? Dan moet u bij QATRINA zijn !

Op het internet zul je ze niet veel tegenkomen: aanbieders van vol massief hout die op maat MAKEN zonder hier extra kosten voor in rekening te brengen. Bij QATRINA heel gewoon.
Alles exact op maat zodat u direct met uw klus kunt beginnen ! Uw bestelling kunt u kosteloos bij ons komen ophalen, maar thuisbezorgen is natuurlijk ook mogelijk. Onze eigen koeriersdienst rijdt meerdere keren een ronde door België en Nederland.

Bent u geïnteresseerd in onze kersen kopshout panelen ?