kersen kopshout op maat

kersen kopshout op maat

Wij maken het in de vorm en afmetingen die u wenst: voor kersen kopshout op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres

Op zoek naar iets speciaals, iets dat niemand anders heeft ? Dan is ons prachtige kersen kopshout op maat zeker het overwegen waard ! Tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat in de vorm en in de  afmetingen die u nodig heeft.

Het merendeel van ons kopshout wordt in eiken besteld: dit kunt u eenvoudig zelf online in de webshop bij ons bestellen in de meest gevraagde vormen. Via de website leveren wij eiken kopshout in rond, rechthoekig, ovaal en vierkant.

Buiten de site om kunt u bij ons op aanvraag terecht voor kopshout in een andere houtsoort of kopshout in een andere vorm. Wij leveren ons kopshout ook nog in acacia, in beuken, in essen en in kersen. Wij zijn hiermee uniek in de Benelux en ver daarbuiten, want dat doet niemand anders ons na !

Robuust, onverslijtbaar en ook nog eens schitterend mooi. Kopshout in een notendop. Niet alleen dagelijks gebruikt als hakblok bij de slager, maar bijvoorbeeld in de horeca voor nog veel meer ! Zo maken wij er naast hakblokken en snijplanken ook helemaal kant en klare barbladen, keukenbladen, werkbladen, tafelbladen en zelfs toonbanken voor winkels van. Voor massief kopshout op maat in meerdere houtsoorten zit u goed bij QATRINA !

Massief eiken en andere houtsoorten in doorgaande lamellen, in vingerlas en in prachtig kopshout ? QATRINA !

Het is een oeroude wijsheid, maar het is zeker waar: samenwerken loont. QATRINA werkt samen met voordelige producenten in verschillende Europese landen. Pure vakmensen met kennis van zaken die over de meest geavanceerde machines beschikken. Alles kunnen zij voor u op maat maken en ook extra bewerkingen zoals afgeschuinde randen, sparingen voor kabels en inbouwapparatuur, ronde of afgeronde hoeken: alles is mogelijk ! Laat u verrassen en neem contact met ons op indien u speciale wensen heeft.

Wij werken met het mooiste hout: alles is bij ons FSC gecertificeerd. Ons kopshout bestaat uit vierkante houten blokjes van 60 mm dik die stuk voor stuk met elkaar verlijmd worden. Dit is allemaal handwerk ! Een product van kopshout heeft 1 nadeel: grotere afmetingen zijn gevoelig voor breuk tijdens het transport. Online leveren wij uit voorzorg dan ook niet langer dan 2,4 meter en niet breder dan 1,2 meter. Langer en breder is wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Dergelijke bestellingen moeten wij met speciaal transport bezorgen.

 

 

 

kersen kopshout op maat

kersen kopshout op maat

Wij maken op maat: op maat zagen doen wij niet aan

Uniek in de Benelux: een leverancier van massief hout die alles op maat voor u maakt zonder extra kosten ! Welkom bij QATRINA. Uw hout tot op de millimeter nauwkeurig op maat in de door u gewenste vorm: wie wil dat nou niet ! Bestellingen kunnen zelf door u opgehaald worden bij ons eigen magazijn, maar wij bezorgen natuurlijk ook. Zelf ophalen is vanzelfsprekend gratis, bezorgen doen wij tegen kostprijs.

Bent u geïnteresseerd in ons kersen kopshout op maat ?