kastdeurtjes op maat

kastdeurtjes op maat

Zoekt u kastdeurtjes op maat gemaakt ? Bestel ze in massieve uitvoering tot op de millimeter nauwkeurig bij QATRINA !

Voor kastdeurtjes op maat bent u bij QATRINA aan het juiste adres. Wij maken kastdeurtjes, keukendeurtjes en natuurlijk ook de frontjes exact op maat voor u.
Heeft u uw zinnen gezet op een mooie nieuwe keuken maar bent u niet gecharmeerd van geplastificeerde deuren en fronten ? Ga dan snel naar onze categorie ‘kastdeuren op maat‘.

Zoekt u meer warmte en sfeer in uw huis ? Ga dan voor massief houten kastdeurtjes op maat van QATRINA ! Of u ze nou wilt gebruiken ter vervanging van uw bestaande deurtjes of voor een geheel nieuwe keuken: het kan allemaal. Wij maken deurtjes in een moderne uitvoering: gewoon mooie strakke kastdeuren. Overbodige franjes doen wij niet aan.

Omdat massief hout van nature wil gaan kromtrekken brengen wij gelakte stalen strippen in onze deurtjes aan. Deze worden helemaal onzichtbaar weggewerkt: u ziet er niets van, maar de deuren zijn wel een stuk zwaarder dan deuren gemaakt van plaatmateriaal.
Onze producenten en ook wij vinden een duurzame productie van het hout erg belangrijk: onze deurtjes worden daarom allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een garantie voor een verantwoord bosbeheer.

Massief eikenhouten deurtjes leveren wij het hele jaar door in foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn rustiek eiken deurtjes ook in een fijnbezaagde uitvoering verkrijgbaar.
Gaat uw voorkeur uit naar deuren gemaakt van een andere houtsoort ? Kijk dan even bij onze overige houtsoorten of neem even contact met ons op voor de beschikbaarheid.

 

 

kastdeurtjes op maat

Massief foutvrij Slavonisch eiken kastdeurtjes in doorgaande lamellen

 

Massief houten deuren van Slavonisch eiken in een moderne vlakke uitvoering, maar ook als paneeldeur verkrijgbaar

Van harte welkom bij de maatwerkspecialist, want in tegenstelling tot veel andere aanbieders kunnen wij de scharniergaten er ook alvast voor u uitfrezen. Het kan allemaal bij QATRINA !
Omdat wij alles op maat maken is elke gewenste vorm en afmeting mogelijk: voor ‘standaarddeurtjes’, maar ook hele kleine, of hele grote deuren draaien wij onze hand niet om. Bel of mail ons even voor het geval u speciale wensen heeft.

Voor klanten die op zoek zijn naar nog meer sfeer in huis leveren wij massief houten paneeldeuren gemaakt van massieve panelen voorzien van een massief houten rand. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Bent u geïnteresseerd in onze kastdeurtjes op maat ?