industriële tafelpoten

Stoere industriële tafelpoten van QATRINA

Industriële tafelpoten van staal zijn in de mode op dit moment. Je vindt industriële tafelpoten en onderstellen vaak onder een rustiek eiken houten (boomstam)tafelblad.
Maar ook juist onder een foutvrij massief eiken tafel blad zeker een mooie verschijning ! Wij hebben al voor meerdere klanten het perfecte onderstel voor hun tafel mogen leveren !. Dus waarom niet bij u !.

De industriële stijl van wonen kenmerkt zich vooral door een zeer functionele (woon) inrichting zonder al te veel toeters en bellen. Beter te weinig in de woonkamer dan teveel is het veelgehoorde motto.
Of zoals velen het liever benoemen: “less is more”. Voor het kleurgebruik geldt een strikte functionaliteit. Felle uitdagende kleuren zijn taboe.
Bescheiden, rustige kleuren als zwart, wit, grijs en bruin hebben de voorkeur.

 

 

industriële tafelpoten

 

 

 

 

 

 

 

Wat zijn dat, stalen industriële tafelpoten en onderstellen ?

Stalen tafelpoten of onderstellen die met opzet niet in een dekkende kleur worden gespoten. Dat noemen we industriële tafelpoten.
Zij behouden dus hun oorspronkelijke staal kleur doordat ze blank (transparant) gepoedercoat worden. Dekkende kleuren zijn taboe. De grijsachtige tot blauwe kleur van het staal blijft zichtbaar.

Het blank / transparant poedercoaten van de tafelpoten en stalen onderstellen zorgt voor bescherming van het staal tegen corrosie.
Esthetisch gezien heeft het, in tegenstelling tot het poerdercoaten van de industriële  tafelpoten en stalen onderstellen in een dekkende kleur, geen enkele meerwaarde.
Het geeft alleen een benodigde beschermlaag tegen invloeden van buitenaf.

De randen van de tafelpoten en onderstellen in staal worden extra ruw gemaakt door ze op te borstelen.
Dit doet men met een staalborstel of mechanisch met een afbraamschijf.

Stoere tafelpoten en onderstellen, hoe ruiger hoe beter

De lasnaden worden met opzet wat dikker gemaakt dan noodzakelijk.
Dit versterkt het ruige uiterlijk van de industriële tafelpoten en onderstellen.
Lasnaden bij stalen industriële tafelpoten en onderstellen worden niet gladgeslepen.

Dit in tegenstelling tot de overige uitvoeringen van de tafelpoten en onderstellen op onze website.
Zowel bij de uitvoering in kleur RAL standaard als bij de uitvoering in RAL fluweel / fine structure wordt hier veel aandacht aan besteedt.
Hier worden vrijwel onzichtbare, geheel vlak weggeslepen lasnaden gemaakt bij het eindproduct.

De hoeknaden en lasnaden van de industriele tafelpoten en onderstellen in staal worden bewerkt met een hiervoor speciaal ontwikkelde zilververf.
Deze zilververf zorgt er voor dat de naden extra geaccentueerd worden. Het contrast tussen de donker grijze, blauwachtige kleur van het blanke staal en de aangebrachte zilverkleur geven een esthetisch zeer fraai eindresultaat.

Bij industriële  tafelpoten en onderstellen van staal, draait het vaak eigenlijk maar om een ding: hoe ruiger hoe beter.

Stoere stalen tafelpoten en onderstellen vindt u bij QATRINA

Bij QATRINA vindt u op onze website een breed scala aan stalen tafelpoten en onderstellen.
Zo kunt u uw perfecte tafel helemaal zelf samen stellen. Voor een fraai tafelblad op maat bent u bij Qatrina.nl ook aan het juiste adres.
Kijk hiervoor eens op onze website en laat u verrassen door de vele mogelijkheden. Waarom verder kijken als u bij ons alles kan vinden !

Staan de door u gewenste tafelpoten of de door u gewenste afmetingen er niet bij ?. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.
Wij kunnen (bijna) alles op maat geheel naar uw eigen wensen leveren. Dus, als u zelf een ontwerp hebt gemaakt, kunt u dit bij ons laten maken. Helemaal naar uw eigen inzicht.

Neem daarvoor gewoon even contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

 

Bent u geïnteresseerd in onze industriële tafelpoten en onderstellen ?