houten werkbladen

houten werkbladen

Op maat voor u gemaakt: houten werkbladen van QATRINA 

Bij QATRINA bestelt u ze gewoon allemaal op maat: schitterende vol massief houten werkbladen.
Een mooi werkblad bestellen is bij ons kinderlijk eenvoudig en bovendien zorgen wij er ook nog voor dat het keurig bij u thuis wordt afgeleverd. De normaalste zaak bij QATRINA !

U vindt bij ons niet alleen de meest gangbare vormen zoals vierkant en rechthoekig: wij kunnen veel meer dan dat ! Rond, ovaal of een door u zelfbedachte vorm ? Helemaal geen probleem, want alles is mogelijk ! Neem gerust even contact met ons op en laat u verrassen.

Drie verschillende kwaliteiten eikenhout zijn leverbaar: eiken werkbladen in foutvrij, in licht rustiek en rustiek, maar ook werkbladen gemaakt van een andere houtsoort zijn op aanvraag verkrijgbaar. kijk even op onze website bij onze categorie ‘overige houtsoorten‘.

Keukenbladen van exclusief Slavonisch eikenhout

Als een van de weinigen maken wij onze bladen niet van Europees eikenhout, maar van het exclusieve Slavonisch eiken. In tegenstelling tot Europees eiken is dit hout heel erg hard en heeft het een schitterende lichte kleur. Slavonisch eiken is FSC gekeurd en gegarandeerd duurzaam gekweekt. U kunt bij ons kiezen uit een werkblad bestaande uit doorgaande lamellen of een werkblad in een vingerlas uitvoering.

Voor massief houten werkbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres, want via onze website kunt u ook nog werkbladen van kopshout bestellen. Een absoluut uniek houtproduct !
Hele lange werkbladen leveren wij op aanvraag. Hiervoor kunt u het beste even contact met ons opnemen.

Een gunstig geprijsd alternatief voor kostbaar massief hout: eikenfineer

Een gunstig geprijsd alternatief voor een kostbaar vol massief houten werkblad is een blad gemaakt van dik eikenfineer. Een fineerwerkblad wordt standaard rondom afgewerkt met fineerband, maar kan tegen een geringe meerprijs ook worden v.v. massief houten latjes. Neem bij vragen gerust even contact met ons op. Werkbladen van eikenfineer zijn verkrijgbaar in foutvrij en in rustiek eiken in meerdere diktes. U vindt het allemaal op onze website.

 

 

 

houten werkbladen

massief notenhouten werkblad

 

Zelf uw werkblad op maat maken ? Dan kunt u razendsnel aan de slag met onze standaardpanelen uit voorraad 

Wij kunnen ze direct uit voorraad aanbieden: een grote hoeveelheid eiken panelen in de meest gangbare afmetingen in diktes. Durft u de uitdaging aan en kunt u niet wachten op een op maat voor u gemaakt werkblad ? Klik dan hier voor onze voorraad.

Bent u geïnteresseerd in onze houten werkbladen ?