houten werkblad op maat

houten werkblad op maat

Zoekt u een mooi houten werkblad op maat ? Welkom bij QATINA ! 

Wij kunnen het voor u maken: een prachtig houten werkblad op maat. Mocht het nodig zijn: eventuele uitsparingen voor kooktoestel, spoelbak(ken) en kraan kunnen wij er tegen een geringe meerprijs al meteen voor u in maken. Het enige dat u dan nog zelf dient te doen, is het plaatsen en afmonteren.

Bij QATRINA bestelt u heel eenvoudig een houten werkblad op maat, in de houtsoort, afmeting en vorm die u voor ogen hebt. Wij leveren namelijk naast foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, ook nog veel andere houtsoorten: klik hier voor een overzicht van de bij ons te bestellen houtsoorten.
Onze werkbladen zijn te bestellen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in kopshout. Wist u dat wij een van de weinigen zijn die dit kopshout in Nederland en België kunnen leveren ?

Uitsluitend kwaliteitsproducten, en FSC gekeurd.

Geïnteresseerd ? Neem dan even contact met ons op per telefoon of mail.

 

 

 

houten werkblad op maat

Houten werkblad op maat (noten)

 

Uw werkblad in meerdere houtsoorten te bestellen

De meeste werkbladen worden door onze klanten besteld in eiken en in notenhout, maar wij leveren veel meer dan dat. Neemt u gerust even een kijkje bij onze andere houtsoorten en laat u verrassen door de vele mogelijkheden bij QATRINA ! Behoefte aan meer informatie of advies ? Neem dan even contact met ons op: wij helpen u graag.

Massief houten werkbladen in doorgaande lamel kunnen wij over het algemeen leveren tot een maximale lengte van ongeveer vier meter. Langere werkbladen leveren wij wel, maar dan alleen in vingerlas of in kopshout uitvoering. Werkbladen in deze uitvoering zijn met gemak door ons te maken tot een lengte van wel zeven meter. Houdt u in dat geval echter wel rekening met het transport, en het manoeuvreren.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten werkblad op maat ?