houten tafelbladen

houten tafelbladen

Mooie houten tafelbladen bestelt u voordelig online bij QATRINA

Stop maar met zoeken, want voor prachtige houten tafelbladen bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Het bestellen is een fluitje van een cent: gewoon online vanuit uw luie stoel ! Schitterende massief houten tafelbladen, helemaal precies in de afmetingen die u wenst.
Iedere vorm is mogelijk, want wij hebben de beschikking over de allernieuwste computergestuurde apparatuur. Hoogwaardige kwaliteitsproducten voor interessante prijzen: houten tafelbladen bestelt u gewoon op maat bij QATRINA !

Verreweg de meeste tafelbladen worden aangeboden in Europees eiken, maar wij maken gebruik van Slavonisch eiken: een veel mooiere lichte en keiharde eikensoort. Uiteraard zijn de door ons geleverde tafelbladen stuk voor stuk FSC gekeurd: een keurmerk voor kwaliteit en een duurzame productie.

Wij leveren massief eiken tafelbladen in drie verschillende kwaliteiten: u kunt kiezen uit een foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken blad. Een tafelblad in een andere houtsoort dan eiken is mogelijk op aanvraag. Op de website vindt u een overzicht van de mogelijkheden: klik hier. Onze tafelbladen zijn verkrijgbaar in vingerlas en in doorgaande lamellen in diverse standaarddiktes. Op aanvraag zijn ook andere diktes mogelijk.

Absoluut uniek en exclusief verkrijgbaar bij QATRINA: een kopshout tafelblad. Deze bladen zijn online te bestellen in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor onze categorie ’tafelbaden kops hout’.

Snel een blad nodig en een beetje handig ? Kijk dan ook even bij onze panelen op voorraad. Doorgaans heeft u deze al binnen een week in huis. klik hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

houten tafelbladen

 

QATRINA, voor de allerbeste kwaliteit !

Betaalbare prijzen, hoogwaardige kwaliteit en super relaxt thuis bij u afgeleverd.
Bestel zelf een massief eiken tafelblad: u kunt kiezen uit rond, ovaal, vierkant en rechthoekig in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Verkrijgbaar in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Een kopshout tafelblad is te bestellen in 60 mm. dik massief eiken.

Op aanvraag zijn ook niet alledaagse, ingewikkelde vormen of extra grote tafelbladen mogelijk. Neem hiervoor even contact met ons op.

Een goed en beduidend goedkoper alternatief voor een massief houten tafelblad is een tafelblad van dik eikenfineer. Fineer is door verbeterde technieken tegenwoordig niet meer van massief te onderscheiden. QATRINA levert fineer tafelbladen in foutvrij en rustiek eiken. Op maat verkrijgbaar t/m maar liefst 58 mm. dik. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten tafelbladen ?