houten tafelblad tonvormig

houten tafelblad tonvormig

Wij maken het op maat voor u: een houten tafelblad tonvormig !

Een houten tafelblad tonvormig bestelt u voordelig en eenvoudig bij QATRINA ! Op maat in elke door u gewenste afmeting en eventueel al helemaal klaar om te gebruiken. U bestelt bij ons eenvoudig online vanaf de bank thuis: u hoeft er de deur niet eens voor uit !

Wilt u wellicht een heel speciale vorm laten maken ? Ook dat is mogelijk, want onze producenten werken met professionele cnc bewerkingsmachines. QATRINA staat voor interessant geprijsde kwaliteit, dus voor een houten tafelblad tonvormig bent u bij QATRINA aan het juiste adres !

Veel eikenhouten tafelbladen worden aangeboden in Europees eiken. Deze eikensoort heeft een wat gelige gloed. Wij maken onze tafelbladen echter van het mooie lichte en keiharde Slavonisch eiken. De tafelbladen worden stuk voor stuk opgebouwd uit FSC gekeurd hout: een wereldwijd geaccepteerd keurmerk voor een milieuvriendelijk productieproces. Slavonisch eiken leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Een andere houtsoort is op aanvraag mogelijk. Ons overzicht treft u op de website. U kunt bij ons bladen in doorgaande lamellen en in vingerlas bestellen in courante diktes.

Wij zijn een van de heel weinigen die ook tafelbladen van kopshout kunnen leveren. Kopshout bladen zijn op maat te bestellen in 60 mm. dik eikenhout. Klik hier voor meer informatie. U heeft snel hout nodig en bent handig genoeg om het zelf op maat te zagen ? Kijk dan even bij onze voorraadpanelen: deze kunnen wij razendsnel leveren. Klik hier voor onze panelen uit voorraad.

 

 

houten tafelblad tonvormig

 

Pure kwaliteit

Pure kwaliteit, tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt en heel voordelig bij u thuis afgeleverd.
Via onze webwinkel bestelt u direct een rond, ovaal, vierkant of rechthoekig blad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout in vingerlas of doorgaande lamellen. Een schitterend kopshout tafelblad is leverbaar in 6 cm. dik eiken.

Bent u op zoek naar een niet alledaagse vorm of wilt u een extra groot tafelblad laten maken ? Geen probleem: neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Omdat een tafelblad van massief hout kostbaar is leveren wij ook tafelbladen van extra dik eiken fineer: Vroeger werd fineer vaak als inferieur gezien, maar verbeterde technieken hebben ervoor gezorgd dat het tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden is. Daarmee is fineer vandaag de dag een volwaardig en betaalbaar alternatief. Klik hier voor meer informatie.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad tonvormig ?