houten tafelblad rond

houten tafelblad rond

QATRINA maakt het op maat voor u: een prachtig houten tafelblad rond !

Een op maat gemaakt houten tafelblad rond bestelt u heel voordelig bij QATRINA ! Wij maken het in elke gewenste diameter. Bestel gemakkelijk online vanuit uw luie stoel thuis: de meubelboulevard afstruinen is niet meer nodig !

Ook heel speciale vormen zijn geen probleem, want onze vaste leveranciers hebben de beschikking over computergestuurde houtbewerkingsmachines: iedere vorm is mogelijk. Wij leveren scherp geprijsde kwaliteit, dus bestel uw houten tafelblad rond voordelig en super relaxt bij QATRINA  !

Nagenoeg alle aangeboden eikenhouten tafelbladen worden gemaakt van Europees eiken. Een eikensoort met een wat geel ogende gloed. Wij gebruiken mooi licht Slavonisch eiken voor onze tafelbladen. Alle door ons geleverde bladen worden gegarandeerd opgebouwd uit FSC gekeurd hout: een waarborg voor een absoluut duurzaam productieproces.

Het door ons gebruikte Slavonisch eiken is verkrijgbaar in foutvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit. Voor elk wat wils dus. Op aanvraag zijn andere houtsoorten mogelijk. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website. Wij leveren in doorgaande lamellen en in vingerlas. 

Slechts weinigen kunnen het aanbieden, maar bij QATRINA bestelt u het ‘gewoon’ op maat: exclusieve tafelbladen van kopshout. Kopshout is verkrijgbaar in 60 mm. dik eiken. Klik hier indien u meer informatie wenst. Voor handige klussers die zelf hun hout op maat kunnen zagen hebben wij ook een grote hoeveelheid panelen op voorraad die wij snel kunnen leveren. Klik hier voor onze categorie ‘voorraadpanelen’.

 

 

houten tafelblad rond

 

Betaalbare kwaliteit

Kwaliteit voor betaalbare prijzen, tot op de mm. nauwkeurig op maat gemaakt en relaxt bij u thuisbezorgd. Dat is QATRINA.
Online in de webshop bestelt u razendsnel een rond, ovaal, vierkant of rechthoekig tafelblad in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas uitvoering. Een tafelblad van kopshout is in 6 cm. dik massief eiken te bestellen. Neem voor ingewikkelde vormen en hele grote bladen contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door.

Helaas is een tafelblad van massief hout nogal prijzig. Daarom kunt u bij ons ook tafelbladen in extra dik eiken fineer bestellen.
In het verleden werd fineer nog vaak als een inferieur product gezien, maar recentelijk verbeterde technieken hebben ervoor gezorgd dat het vandaag de dag nog nauwelijks van massief te onderscheiden is: fineer is absoluut een volwaardig en betaalbaar alternatief voor massief hout. Klik hier voor ons eikenfineer.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad rond ?