houten tafelblad ovaal

houten tafelblad ovaal

Een massief houten tafelblad ovaal ? Wij maken het voor u op maat !

Voor een houten tafelblad ovaal bent u bij QATRINA aan het juiste adres ! Vol massief houten tafelbladen maken wij op maat in elke gewenste afmeting en tot op de millimeter nauwkeurig. Houten tafelbladen bestelt u bij ons gewoon online vanuit uw luie stoel: zo gemakkelijk kan dat tegenwoordig !

Heeft u een speciale vorm in gedachten ? Geen probleem, want wij werken met de laatste computergestuurde bewerkingsmachines waarmee iedere vorm gerealiseerd kan worden. Wij leveren kwaliteit voor betaalbare prijzen, dus bestel uw houten tafelblad ovaal voordelig en eenvoudig online bij QATRINA !

Doorgaans worden eiken tafelbladen aangeboden in Europees eiken. Europees eiken is een wat gelige houtsoort. Wij gebruiken echter Slavonisch eiken voor onze tafelbladen: een zeer harde en veel mooiere houtsoort. Alles wordt gemaakt van FSC gekeurd hout: een garantie voor een duurzame houtkap en productie. Eikenhouten tafelbladen leveren wij in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken. Andere houtsoorten zijn eventueel op aanvraag mogelijk. Op de website treft u een overzicht. Onze bladen kunt u in doorgaande lamellen of in vingerlas bestellen in diktes van 20, 25, 30 en 40 mm.

Als een van de weinigen leveren wij ook tafelbladen gemaakt van kopshout. Een kops tafelblad is bij ons te bestellen in 60 mm. dik eiken. Klik hier voor onze kops tafelbladen. Heeft u weinig tijd, maar bent u wel handig ? Voor u hebben wij dan ook nog meerdere panelen op voorraad. Deze heeft u doorgaans al binnen een week in huis. Nieuwsgierig ? klik dan hier.

 

 

houten tafelblad ovaal

 

Kwaliteitsproducten van QATRINA

Gegarandeerde topkwaliteit, exact op maat gemaakt en superhandig en voordelig bij u thuisbezorgd. Online kunt u direct een rond, ovaal, vierkant of rechthoekig blad bestellen in foutvrij, licht rustiek of rustiek eikenhout in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een prachtig tafelblad van kopshout is verkrijgbaar in 6 cm. dik massief eiken.

Wilt u een niet alledaagse vorm laten maken of bent u op zoek naar een XXL tafelblad ? Neem dan contact met ons op.

Een tafelblad van massief hout is duur, daarom leveren wij ook tafelbladen gemaakt van extra dik eikenfineer: In het verleden werd fineer nogal eens als kwalitatief inferieur weggezet, maar door verbeterde technieken is het tegenwoordig nauwelijks nog van massief te onderscheiden en daarmee zeker een volwaardig, betaalbaar alternatief. Wij leveren fineer in foutvrij en rustiek eiken. Klik hier voor ons ‘eikenfineer’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad ovaal ?