houten tafelblad ellips

houten tafelblad ellips

Op zoek naar een fraai houten tafelblad ellips ? Bij QATRINA bestelt u het op maat !

Bij QATRINA bent u voor een houten tafelblad ellips helemaal aan het juiste adres ! U bestelt online op maat in elke door u gewenste afmeting. Dit kan tot op de mm. nauwkeurig. Bestellen kan gewoon vanaf de bank thuis: de meubelboulevard afstruinen is niet meer nodig !

Ook indien u een speciale vorm voor ogen hebt kunt u bij ons terecht, want onze producenten werken met computergestuurde bewerkingsmachines. QATRINA staat voor kwaliteit voor een betaalbare prijs, dus bestel snel uw houten tafelblad ellips op maat !

Eiken tafelbladen worden veelal gemaakt van Europees eiken. Dit is een wat gelige eikensoort die veel in de Benelux voorkomt.
Wij maken onze tafelbladen echter van Slavonisch eiken: een fraaie lichte houtsoort. Een duurzaam bosbeheer vinden wij belangrijk: het door ons gebruikte hout is dan ook allemaal FSC gekeurd. Eiken tafelbladen zijn te bestellen in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit. Andere houtsoorten op aanvraag. Een overzicht van de mogelijkheden vindt u op onze website. Wij leveren tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 en 40 mm. dik.

U kunt bij ons ook terecht voor exclusieve tafelbladen gemaakt van prachtig kopshout. Kopshout is leverbaar in 60 mm. dik massief eiken. Klik hier voor ons kopshout. Weinig tijd en u kunt zelf op maat zagen ? Klik dan hier voor onze voorraadpanelen. Panelen uit voorraad kunnen wij razendsnel leveren.

 

 

houten tafelblad ellips

 

QATRINA ? Kwaliteit op maat !

Absoluut de beste kwaliteit, tot op de millimeter nauwkeurig voor u op maat gemaakt en voordelig bij u thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst.
Bestel heel eenvoudig online een prachtig rond, ovaal, vierkant of rechthoekig tafelblad in een foutvrije, licht rustieke of rustieke kwaliteit. Wij maken ze in doorgaande lamellen en in vingerlasuitvoering. Een uniek en exclusief tafelblad gemaakt van kopshout is te bestellen in 6 cm. dik Slavonisch eiken.

Bent u op zoek naar een heel groot tafelblad of een zelf bedachte vorm ? Neem dan even contact met ons op voor de mogelijkheden: wij helpen u graag.

Vol massief hout is kostbaar. Wij leveren daarom ook extra dik eiken fineer: Fineer werd in het verleden vaak geassocieerd met inferieur, maar tegenwoordig is het praktisch niet meer van massief hout te onderscheiden en daarmee absoluut een volwaardig en minder kostbaar alternatief. Fineer is bij ons te bestellen in foutvrij en rustiek eiken: klik hier.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafelblad ellips ?