houten tafel 3 meter

Een prachtige houten tafel 3 meter bestelt u bij QATRINA

Sinds enkele jaren is de vraag naar een houten tafel 3 meter enorm toegenomen. Wij leveren houten eettafels van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout.

Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw houten tafel 3 meter wordt, nadat deze is besteld, altijd speciaal op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.
Na verlijming van het blad laten wij uw houten tafel 3 meter nog minimaal een week tot rust komen.

Als laatste wordt uw houten tafel opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is de tafel klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

houten tafel 3 meter

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief houten eettafel blad worden verwerkt ?

Wij leveren het blad van de houten tafel met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed.
De eiken houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                              Licht rustiek eiken vingerlas

Het blad voor de eiken tafel is massief verkrijgbaar in diverse diktes, variërend van 2 cm. dik tot 4 cm. dik.

 

Een unieke houten tafel van QATRINA

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw houten eettafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.

Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.
U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare houten eettafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld.

Via onze website leveren wij eiken eettafels. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op. Wij helpen u graag.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten tafel 3 meter ?