houten tabletten op maat

houten tabletten op maat

Massief houten tabletten op maat bestelt u gemakkelijk online bij QATRINA

Prachtige massief houten tabletten op maat van onder andere Slavonisch eiken: een fraaie, lichte en heel erg harde eikensoort. Slavonisch eiken heeft daardoor niet of nauwelijks last van kromtrekken of torderen. Het door ons gebruikte hout is gegarandeerd duurzaam geproduceerd, en natuurlijk FSC gekeurd.

Op onze website voert u eenvoudig zelf de gewenste afmetingen en dikte van de massief houten tabletten op maat in. Het ingenieuze bestelsysteem berekent daarna heel snel de prijs voor u uit.
Onze tabletten zijn te bestellen in doorgaande lamel en in vingerlas t/m 40 mm. dik massief. Wij leveren eikenhout in foutvrije/noestvrije, licht rustieke en rustieke kwaliteit.
Zoekt u (hele) lange of (hele) brede tabletten, of tabletten in een andere houtsoort dan eiken ? Dat is geen probleem, want deze leveren wij op aanvraag. Klik hier voor een overzicht, en neem contact met ons op.

Tabletten op maat maken kost uiteraard wat tijd. Heeft u weinig tijd, maar bent u wel in het bezit van twee rechterhanden ? Kijk dan even bij onze categorie voorraadpanelen: klik hier  Voorraadpanelen kunnen wij doorgaans binnen een week bij u thuis afleveren.

 

 

 

houten tabletten op maat

Houten tabletten op maat (eiken, doorgaande lamel)

 

Massief hout, helemaal op maat voor u gemaakt   

Een kind kan zelfs via onze website bestellen: zo eenvoudig is het. U kiest de gewenste houtkwaliteit, voert de gewenste afmetingen en dikte in, en ons supersnelle bestelsysteem toont u de prijs voor het gekozen product. Eiken tabletten zijn via de website tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter te bestellen.

Neemt u voor (veel) langere, (veel) bredere, of tabletten in een andere houtsoort even contact met ons op, want deze leveren wij op aanvraag.

De houten tabletten worden door onze vaste producenten in Oost-Europa op maat voor ons gemaakt. Vervolgens worden ze zo snel mogelijk per vrachtwagen naar Nederland vervoerd. Team QATRINA, in combinatie met onze vaste koerier, zorgt er voor dat uw bestelling snel bij u thuis wordt bezorgd. Bezorgen doen wij trouwens tegen kostprijs: wij verdienen hier niets aan.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten tabletten op maat ?