houten tablet

houten tablet

Een massief houten tablet nodig ? Bestel het gewoon op maat bij QATRINA !

Zelf aan het klussen en een massief houten tablet nodig ? Wij leveren tabletten op maat gemaakt van prachtig Slavonisch eiken. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor tabletten in andere houtsoorten. Klik hier voor het overzicht op onze website of neem voor meer informatie even contact met ons op per mail of telefoon.

Alles tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt. Standaard leveren wij houten tabletten met een dikte van 20, 25, 30 en 40 mm, maar tussenliggende diktes zijn ook mogelijk op aanvraag.

Het bestellen is echt een fluitje van een cent: u voert de gewenste afmetingen van het houten tablet in en ons snelle bestelsysteem regelt de rest. U kunt de afmetingen tot op de millimeter invoeren, zodat u exact het formaat bestelt dat u nodig heeft.

Onze tabletten zijn verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen: wij leveren in doorgaande lamellen, in vingerlas en in exclusief kopshout. De doorgaande lamel en vingerlastabletten zijn leverbaar tot en met maximaal 40 mm. dik massief. Kopshout tabletten zijn leverbaar vanaf 60 mm. tot en met maximaal 120 mm. dik. Praktisch elke gewenste vorm kunnen wij voor u maken, dus bent u op zoek naar een bijzondere vorm, neem dan contact met ons op.

Omdat niet al onze klanten het geduld hebben om een aantal weken te wachten, hebben wij ook een groot aantal panelen in verschillende afmetingen op voorraad. Deze kunnen wij doorgaans binnen 1 week al leveren. Klik hier voor meer informatie.

Wij leveren alleen massief houten tabletten welke voorzien zijn van het FSC keurmerk Een waarborg voor de allerbeste kwaliteit en een gegarandeerd duurzame houtproductie.

 

 

 

houten tablet

Betaal alleen voor wat u nodig heeft: wij maken op maat

Welkom bij QATRINA: bij ons bestelt u houten tabletten op maat gemaakt zonder bijkomende kosten. Eiken tabletten zijn mogelijk in drie houtkwaliteiten: in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, allemaal te bestellen in doorgaande lamellen en in vingerlas. Andere houtsoorten zijn eventueel mogelijk op aanvraag. Klik hier.

Online kunt u tot een lengte van 3 meter en een breedte van 1,2 meter bij ons bestellen. Neem voor langere of bredere tabletten even contact met ons op: deze leveren wij op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een houten tablet ?