houten tablet op maat

houten tablet op maat

Een vol massief houten tablet op maat nodig ? Bij QATRINA bestelt u het snel en voordelig online !

Uw zelf bedachte meubel maken en een houten tablet op maat nodig ? QATRINA levert massief houten tabletten op maat van mooi Slavonisch eiken. Ook voor tabletten in een andere houtsoort bent u bij ons aan het juiste adres. Klik hier voor een overzicht van de overige leverbare houtsoorten of neem voor direct contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen tijdens kantooruren, maar een mail kan natuurlijk altijd.

De tabletten maken wij tot op de mm. nauwkeurig met een standaarddikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Andere diktes zijn mogelijk op aanvraag.
Bestellen is heel eenvoudig: kies de gewenste houtkwaliteit en voer de gewenste afmetingen van het houten tablet op maat in. Ons slimme bestelsysteem doet de rest voor u. De afmetingen kunt u tot op de mm. nauwkeurig invoeren.

Wij leveren houten tabletten in drie uitvoeringen: u kiest uit tabletten in doorgaande lamellen, in vingerlas of in prachtig kopshout. Doorgaande lamel en vingerlas is mogelijk t/m maximaal 40 millimeter dik. Kops tabletten leveren wij vanaf 60 millimeter t/m maximaal 120 millimeter dik. Elke denkbare vorm is mogelijk, dus zoekt u een heel speciale vorm, neem dan contact met ons op, want bij QATRINA is (bijna) alles mogelijk.

Niet al onze klanten hebben het geduld om een paar weken te moeten wachten. Daarom hebben wij ook tabletten in verschillende afmetingen op voorraad. Wij kunnen deze normaal gesproken al binnen een week bij u afleveren. Klik hier voor onze categorie ‘voorraadpanelen’. QATRINA levert uitsluitend massief houten tabletten v.v. het FSC keurmerk. Een waarborg voor verantwoord bosbeheer.

 

 

 

houten tablet op maat

Wij maken op maat

Bij QATRINA bestelt u massief houten tabletten op maat gemaakt zonder extra kosten. Onze eiken tabletten zijn leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek eiken, te bestellen in mooie doorgaande lamellen of in het speelse vingerlas. Tabletten in een andere houtsoort dan eiken leveren wij op aanvraag.

Tabletten kunt u tot een lengte van maximaal 3 meter en een breedte van maximaal 1,2 meter in onze online webshop bestellen. Heeft u langere of bredere tabletten nodig ? Neem in dat geval contact met ons op: deze leveren wij alleen op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een houten tablet op maat ?