houten panelen

mooie eiken panelen op maat

Houten panelen van QATRINA

Doordat de prijzen van houten panelen de laatste jaren behoorlijk zijn gestegen, zijn veel afnemers overgestapt op een andere houtsoort.
Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa, en hebben zodoende kans gezien de prijzen zeer laag houden.

Onze houten panelen worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Daardoor heeft het hout nagenoeg geen last van werking, waardoor het veel beter bestand is tegen kromtrekken en torderen.

De lokale overheid wijst ieder jaar percelen aan in de bossen waar dat jaar eiken bomen gekapt mogen worden. Na het kappen is het verplicht gesteld nieuwe eiken bomen aan te planten. Het door ons geleverde hout voor de panelen op maat is uiteraard FSC gekeurd.

De afmetingen en dikte van de houten panelen kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren. Wij leveren geen gefineerde panelen, onze panelen zijn uitsluitend in massief verkrijgbaar.

Onze panelen zijn leverbaar tot 4 centimeter dikte massief. Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw panelen ? Neem dan even contact met ons op.

 

 

 

houten panelen

 

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw panelen op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: panelen die alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn ?
Bij ons kunt u gewoon panelen op maat bestellen zonder extra kosten.

U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

                          

Licht rustiek eiken doorgaande lamel      Licht rustiek eiken vingerlas

Onze panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langere en/of bredere houten panelen nodig ? Of u heeft liever een andere houtsoort ?

Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere panelen, alles in elke gewenste vorm ! Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij laten onze houten panelen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen.
De houten panelen worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Verzenden doen wij tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten panelen op maat ?