houten panelen op maat

Houten panelen op maat van QATRINA

Doordat de prijzen van houten panelen op maat de laatste jaren behoorlijk zijn gestegen, zijn veel afnemers overgestapt op een andere houtsoort.
Wij beschikken echter al jaren over gunstige en betaalbare inkoopkanalen in Oost-Europa, en hebben zodoende kans gezien de prijzen zeer laag houden.

Onze houten panelen op maat worden vervaardigt uit Slavonisch eiken: een zeer harde en sterke eiken soort. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC gekeurd. Wij leveren geen gefineerde panelen, onze panelen zijn uitsluitend in massief verkrijgbaar.

De afmetingen en dikte van de houten panelen kunt u op onze website eenvoudig zelf invoeren.

Onze panelen zijn leverbaar tot 4 centimeter dikte massief.  Zoekt u een afwijkende maat of dikte voor uw houten panelen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Ook panelen op maat in een andere houtsoort dan eiken is geen probleem. Wij nemen graag de diverse mogelijkheden met u door.

 

 

                                   

eiken paneel doorgaande lamel                        eiken paneel vingerlas

 

Bestel alleen maar wat u nodig heeft: uw hout op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig !

Kunt u zich daar ook zo aan ergeren: panelen op maat die alleen maar volgens vaste maten of tegen betaling van hoge zaagkosten leverbaar zijn ? Bij ons kunt u gewoon panelen op maat bestellen zonder extra kosten. U geeft via ons speciaal hiervoor ontwikkelde bestelsysteem simpel de maten in, tot op de millimeter nauwkeurig.

 

houten panelen op maat

Onze panelen zijn via onze website te bestellen tot een lengte van maximaal 3 meter, en een breedte van maximaal 1,2 meter.
U heeft langere en/of bredere houten panelen nodig ? Geen probleem, op bestelling leveren wij ook langere en/of bredere panelen, alles in elke gewenste vorm ! Neem even contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Wij laten onze panelen in Oost-Europa maken, zodat deze bij aflevering al precies op maat gemaakt en deugdelijk verpakt in Nederland aankomen. De houten panelen op maat worden vervolgens zo snel mogelijk naar u verzonden. Wij bezorgen tegen kostprijs.

 

Bent u geïnteresseerd in onze houten panelen op maat ?