houten paneel op maat

eikenhouten meubelpanelen op maat

Een mooi houten paneel op maat bestelt u bij QATRINA

De laatste tijd is de prijs voor een houten paneel op maat behoorlijk gestegen.
Door onze lange samenwerking met eigen leveranciers in Oost-Europa, hebben wij onze prijzen tot nu toe echter nog steeds laag kunnen houden.

Bestel bij ons eenvoudig online een massief houten paneel op maat in ronde, vierkante, rechthoekige, ovale en ellips vorm. Andere vormen zijn voor ons normaal gesproken ook geen probleem, want wij werken samen met echte vakmensen.
Duurzaamheid staat bij QATRINA hoog in het vaandel, daarom zijn onze houtproducten ook allemaal FSC gekeurd.

De panelen leveren wij in praktisch iedere gewenste afmeting. In foutvrij eiken, in licht rustiek eiken en in rustiek eiken. Andere houtsoorten leveren wij ook: klik hier voor ons overzicht. U kunt echter ook gewoon even contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder.

Onze massief houten panelen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen en in vingerlas in elke gewenste dikte tot maximaal 40 mm. Tussenmaten kunt u ook bij ons bestellen.
Kops panelen leverbaar vanaf een dikte van 60 mm. oplopend met 10 mm. tot en met 120 mm.

 

 

 

massief eiken panelen op maat

Massief houten panelen

 

Op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, tegen een scherpe prijs

Wij maken onze massieve panelen op maat: wij hebben dan ook geen panelen op voorraad. Maatwerk door het gebruik van geavanceerde computergestuurde houtbewerkingsmachines.

houten paneel op maat (doorgaande lamel)                                        houten paneel op maat (vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Massief eiken panelen in doorgaande lamel en vingerlas leveren wij via onze webshop tot een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

In de meeste gevallen is (veel) langer, en (veel) breder wel mogelijk:
In doorgaande lamellen is de maximaal verkrijgbare lengte circa vier meter, maar in vingerlas en in kopshout uitvoering kunnen wij tot liefst zeven meter lang leveren.
Neem hiervoor echter wel even contact met ons op alstublieft, want dit heeft uiteraard consequenties m.b.t. het transport.

Ook voor andere houtsoorten kunt u gewoon bij ons terecht. Klik hier voor ons overzicht, of neem direct even contact met ons op voor de mogelijkheden..

 

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat ?