houten paneel op maat 4 cm.

houten paneel op maat 4 cm.

U heeft een houten paneel op maat 4 cm. dik nodig ? Bestel het voordelig op maat bij QATRINA !

Zelf aan de gang en een massief houten paneel op maat 4 cm. dik nodig ?  Wij leveren het op maat gemaakt van Slavonisch eikenhout. Naast eiken, kunt u bij ons trouwens ook terecht voor veel andere houtsoorten. klik hier voor ons overzicht. Voor meer informatie kunt u het beste even contact met ons opnemen: wij zijn bereikbaar via telefoon en mail.

Maatwerk tot op de mm. nauwkeurig voor u gemaakt. Standaard leveren wij onze massief houten panelen in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Tussenliggende diktes zijn echter geen probleem: deze zijn gewoon leverbaar op aanvraag.

Op maat gemaakte eiken panelen bestellen is bij ons een fluitje van een cent: de gewenste afmetingen van het houten paneel op maat 4 cm. dik voert u zelf op onze website in. Vanzelfsprekend leveren wij tot op de millimeter nauwkeurig.

Onze eiken panelen leveren wij in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamel, in vingerlas en in schitterend kopshout. De doorgaande lamel en vingerlaspanelen zijn verkrijgbaar tot en met een dikte van maximaal 4 cm. Panelen gemaakt van kopshout zijn leverbaar vanaf 6 cm tot en met maximaal 12 cm. dik.

Zo goed als elke vorm kunnen wij maken, dus mocht u op zoek zijn naar een (heel) bijzondere vorm, neem dan even contact met ons op. Wij leveren uitsluitend massief hout dat is voorzien van het FSC keurmerk Een garantie voor kwaliteit en een milieuvriendelijke houtproductie.

 

 

houten paneel op maat 4 cm.

U betaalt alleen wat u echt nodig heeft, want wij maken op maat. 

Houten panelen in standaard afmetingen of op maat gezaagd tegen belachelijke extra kosten ? Welkom bij QATRINA: bij ons bestelt u houten panelen op maat zonder bijkomende kosten.

Ons razendsnelle bestelsysteem op de website berekent de prijs van het paneel voor u uit. Eiken panelen leveren wij in drie verschillende kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken, allemaal leverbaar in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering. Andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Klik hier.

In onze webwinkel kunt u tot een lengte van 3 meter en een breedte van 1,2 meter bestellen. Neem voor langere of bredere panelen even contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat 4 cm. dik ?