houten paneel op maat 30 mm.

houten paneel op maat 30 mm.

Een massief houten paneel op maat 30 mm. ? Bestel het eenvoudig online QATRINA !

U heeft een massief houten paneel op maat 30 mm. dik nodig ? Welkom bij QATRINA ! Wij maken houten panelen op maat van het prachtige Slavonisch eiken, maar ook massieve panelen in andere houtsoorten zijn mogelijk: deze leveren wij op aanvraag. klik hier voor het overzicht op onze website, en neem contact met ons op. U zult verrast zijn door de vele mogelijkheden !

Online leveren wij eikenhouten panelen: de afmetingen van het houten paneel op maat 30 mm. dik voert u heel gemakkelijk zelf in. Onze massief eiken panelen zijn in doorgaande lamel en in vingerlas leverbaar tot en met een dikte van maximaal 40 mm. Zoekt u een afwijkende afmeting of dikte voor uw paneel, of heeft u bij nader inzien toch liever een andere houtsoort  ? Bel of mail ons gerust even, dan helpen wij u verder.

Wij leveren uitsluitend duurzaam geproduceerd hout: onze producten zijn daarom ook allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor kwaliteit.

 

 

houten paneel op maat 30 mm.

 

Exact op maat, tot op de millimeter nauwkeurig voor u gemaakt ! 

U zult het niet geloven, maar het komt nog steeds voor: houten panelen die uitsluitend in standaardmaten geleverd kunnen worden, of tegen extra kosten voor u op maat gezaagd kunnen worden. Aan deze praktijken doen wij niet mee: wij maken panelen op maat, zonder dat hiervoor extra kosten in rekening gebracht hoeven te worden. U betaalt voor wat u besteld: zo simpel kan het zijn.

Online voert u heel gemakkelijk de gewenste afmetingen, dikte en aantallen in. In onze webwinkel treft u drie verschillende kwaliteiten Slavonisch eiken: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, zowel in doorgaande lamel als in vingerlas verkrijgbaar. Op aanvraag zijn (veel) andere houtsoorten mogelijk: op onze website treft u hiervan een overzicht (klik hier).

De eiken panelen zijn online te bestellen tot een maximum van 3 meter lang, en 1,2 meter breed, maar buiten de website om, op aanvraag, is veel langer of breder doorgaans ook mogelijk: neem daarvoor even contact met ons op. Zoals aangegeven zijn andere houtsoorten mogelijk op aanvraag.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten paneel op maat 30 mm. dik ?