houten meubelpanelen op maat

eikenhouten meubelpanelen op maat

Massief houten meubelpanelen op maat van QATRINA

Wij maken massief houten meubelpanelen op maat, in praktisch elke gewenste afmeting en vorm.
In nauwe samenwerking met onze eigen leveranciers in Oost-Europa zorgen wij voor hoogwaardige kwaliteit, maar dan wel voor een redelijke prijs.

Op maat gemaakt en leverbaar in meerdere variaties. Zo leveren wij onder andere rond, vierkant, rechthoekig, ovaal en ellips. Moeilijke, niet veel voorkomende vormen zijn bij ons ook mogelijk. Neem gerust even contact met ons op, dan lopen wij met u de mogelijkheden even door.

Massief houten meubelpanelen op maat in foutvrijlicht rustiek en rustiek eiken kunt u eenvoudig zelf in onze webshop bestellen. Naast massief eiken zijn bij ons ook veel andere houtsoorten verkrijgbaar. Klik hier voor een overzicht.

QATRINA staat voor duurzaamheid: daarom zijn onze producten ook allemaal FSC gekeurd.

Massieve meubelpanelen in doorgaande lamel en in vingerlas uitvoering leveren wij tot een maximale dikte van 40 mm. Eventuele, van de standaarddiktes afwijkende tussenmaten, kunt u op aanvraag ook bij ons bestellen.
Meubelpanelen van kopshout zijn leverbaar vanaf 60 mm. dikte, per 10 mm. oplopend tot liefst 120 mm. dik.

 

 

 

houten meubelpanelen op maat

Houten meubelpanelen op maat

 

Op maat voor u gemaakt, voor een redelijke prijs 

Op maat gemaakte meubelpanelen eiken panelen kunt u gemakkelijk zelf in onze webshop bestellen. De maximaal leverbare afmetingen via de webshop hebben wij vastgesteld op een maximale lengte van 3 meter, en een maximale breedte van 1,2 meter.

Op aanvraag leveren wij echter, buiten onze website om, ook langer en breder. Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

houten meubelpaneel (licht rustiek eiken doorgaande lamel)                                        houten meubelpaneel (licht rustiek eiken vingerlas)

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                      Licht rustiek eiken vingerlas

Naast ons foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, kunt u ook kiezen voor een andere houtsoort: kijk voor onze overige houtsoorten even op de website (naar website), of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten meubelpanelen op maat ?