houten legplanken op maat

houten legplanken op maat

Massief houten legplanken op maat bestelt u heel eenvoudig online bij QATRINA

Uw huis aan het restylen en houten legplanken op maat nodig ? Van harte welkom bij QATRINA ! Wij maken houten legplanken exact op maat tot op de mm. nauwkeurig ! Lengtes tot en met 3 meter lang zijn sowieso geen probleem. U kunt kiezen uit legplanken v.v. ons blinde bevestigingssysteem of u zorgt zelf voor de benodigde voorzieningen. Met het blinde ophangsysteem lijkt het of ze ‘zwevend’ aan de muur zijn gemonteerd. I.c.m. het geïntegreerde ophangsysteem bedraagt de maximale breedte 29 cm. Diktes van 25, 30 en 40 mm. zijn mogelijk. Zonder blind bevestigingssysteem is een dikte van 20 mm dik ook mogelijk.

Wij leveren drie kwaliteiten eikenhout: foutvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eiken. Op aanvraag zijn eventueel ook andere houtsoorten dan eiken mogelijk.
De planken kunnen evt. ook voorzien worden van een verjongde rand of een natuurlijk gevormde boomstamrand.

U kunt de planken onbehandeld bestellen, maar ook kant en klaar: wij behandelen ze dan met een professionele 2 componenten houtolie. De olie is leverbaar in transparant en in kleur.

Via de webwinkel bestelt u massief houten legplanken op maat in licht rustiek eiken met een standaardbreedte van 29 cm. en een dikte van 25 of 30 mm. Wij bieden op onze website een aantal courante lengtes aan. Andere lengtes zijn ook gewoon mogelijk: neem hiervoor even contact met ons op.

Speciaal verzendtarief voor kleinere bestellingen

Wilt u een kleine bestelling plaatsen ? Dan kunnen wij in veel gevallen een aangepast verzendtarief hanteren, omdat deze met DPD verstuurd kan worden. Grote aantallen en langere lengtes kunnen alleen met onze eigen koeriersdienst bezorgd worden. DPD neemt deze helaas niet mee.

Liever legplanken zonder blinde bevestiging ? Geen probleem:: kijk dan even bij onze ‘panelen op maat‘: klik hier. Deze leveren wij in 20, 25, 30 en 40 mm. dik.

Het allermooiste hout voor redelijke prijzen. Stuk voor stuk duurzaam geproduceerd en altijd FSC gekeurd. Legplanken zijn te bestellen in doorgaande lamellen en vingerlas tot en met 40 mm. dik massief eiken. Andere diktes op aanvraag.

 

 

 

houten legplanken op maat

Vol massief eiken legplanken in drie verschillende kwaliteiten, maar ook een andere houtsoort is evt. mogelijk

Massief Slavonisch eikenhouten legplanken bestelt u vanaf de bank thuis zelf in onze webshop: u hoeft er deur niet voor uit !
Wij leveren online tot maximaal 3 meter lang, en 1,2 meter breed. Neem even contact met ons op voor langere en/of bredere legplanken.

Bent u geïnteresseerd in onze massief houten legplanken op maat ?