houten kookeiland

kops eiken kookeiland

Een houten kookeiland op maat voor u gemaakt, bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een prachtig houten kookeiland op maat voor u gemaakt, bestelt u heel gemakkelijk bij QATRINA. Uitsluitend de beste kwaliteit is voor ons goed genoeg.

Een prachtig massief eiken blad voor uw kookeiland bestelt u direct online in onze webwinkel. Wij leveren eiken in foutvrij, licht rustiek en rustiek uitvoering. Andere houtsoorten leveren wij op aanvraag (klik hier voor onze andere houtsoorten). Wij maken zo goed als elke gewenste afmeting en vorm. Dus wilt u iets heel speciaals laten maken, neem dan even contact met ons op.

Het houten kookeiland wordt helemaal met de hand door onze producenten opgebouwd in doorgaande lamellen, in vingerlas of in kopshout.

QATRINA staat voor kwaliteit, een duurzame productie, en daarom ook uitsluitend FSC gekeurde houtproducten.

 

 

 

houten kookeiland

Houten kookeiland in kops eiken

 

Wij leveren uitsluitend op maat gemaakt: voorraadbladen hebben wij niet

Wij maken houten bladen op maat zonder extra kosten: u betaalt alleen voor wat u bestelt, en niet voor zaagafval. Dit in schril contrast met veel van onze internet collega’s, die rustig een standaardpaneel voor u op maat zagen, en de zaagkosten en restafval vervolgens gewoon bij u in rekening brengen.

Bestel gewoon vanuit uw luie stoel thuis zelf uw nieuwe kookeiland. De uitvoering bepaalt u helemaal zelf: een blad in vingerlas, in doorgaande lamel, of in kopshout.

Bladen in doorgaande lamel leveren wij massief tot maximaal 40 mm. dik. Dikker kan wel: wij voorzien het blad dan van een zogenaamde opdikrand. Zo kunnen wij bladen leveren tot maximaal 80 mm. dik (40 mm. massief en 40 mm. opdikrand). Kopshout leveren wij standaard in 60 mm. dik, maar dikker is op aanvraag ook mogelijk: tot maximaal 120 mm. dik. Komt u er alleen niet helemaal uit ? Neem dan gewoon even contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

De bladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in kopshout zijn te bestellen in eiken, maar op aanvraag ook in andere houtsoorten.

Waarom kiezen voor QATRINA ? Omdat wij staan voor een goede service en alleen de beste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten kookeiland ?