houten kookeiland op maat

houten kookeiland op maat

Een prachtig houten kookeiland op maat bestelt u gewoon bij QATRINA 

Een houten kookeiland op maat voor in uw (nieuwe) keuken ? Stop dan maar met verder zoeken, want wij maken kookeilanden op maat in iedere gewenste afmeting ! Gemak dient de mens: uw houten kookeiland op maat bestelt u gewoon online vanuit uw luie stoel thuis. Onze producenten werken met de allernieuwste machines, dus iedere vorm is mogelijk.

Onze kookeilanden maken wij, i.t.t. veel andere aanbieders, niet van Europees eiken, maar van het mooie lichte, maar tevens zeer harde Slavonisch eiken. Slavonisch eiken groeit voornamelijk in Oost Europa en wordt daar op een duurzame manier gekweekt en gekapt. Onze houtproducten zijn daarom altijd FSC gekeurd. Een keurmerk voor kwaliteit en een absoluut verantwoord bosbeheer.

Kookeilanden zijn in eiken verkrijgbaar in drie kwaliteiten: wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken in doorgaande lamellen en in vingerlas. Overige houtsoorten zijn, mits beschikbaar op dat moment, mogelijk op aanvraag. Wij hebben hiervan een overzicht op de website geplaatst: klik hier. Wij leveren verschillende courante diktes: standaard is 20, 25, 30 of 40 mm. dik. Afwijkende diktes op aanvraag.

Bent u toevallig op zoek naar iets exclusiefs, iets dat vrijwel niemand anders in huis heeft ? Dan is een kookeiland gemaakt van kopshout wellicht iets voor u. Een kopshout kookeiland is online op maat te bestellen in 60 mm. dik massief eiken. Klik hier voor onze categorie kopshout.

Liever snel zelf aan de slag ? Dan kunt u bij ons ook terecht voor panelen uit voorraad. Deze dient u dan wel zelf op maat te (laten) zagen, maar u kunt er wel al met een dag of vijf mee aan de slag ! Bent u geïnteresseerd ? klik dan hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

houten kookeiland op maat

Kopshout kookeiland

Kwaliteit voor een redelijke prijs

Aantrekkelijk geprijsde kwaliteit en thuis afgeleverd door onze eigen koeriersdienst. Dat is QATRINA.
Gewoon online bestellen: of het nou een vierkant, rechthoekig, ovaal of rond eiken kookeiland in doorgaande lamellen of in vingerlas moet worden ! Een kookeiland gemaakt van kopshout is mogelijk in 6 centimeter dikke uitvoering.

Eiken fineer is eventueel ook een optie: een beduidend voordeliger alternatief dat nauwelijks nog van massief hout is te onderscheiden. Een fineer kookeiland is bij ons op maat gemaakt verkrijgbaar in foutvrij of in rustiek eiken kwaliteit tot en met een maximale dikte van 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten kookeiland op maat ?