houten keukenfrontjes op maat

houten keukenfrontjes op maat

Mooie massief houten keukenfrontjes op maat bestellen ? Wij maken ze tot op de mm. nauwkeurig !

Aantrekkelijk geprijsd en gemakkelijk online te bestellen: houten keukenfrontjes op maat voor u gemaakt. Leverbaar in fraai Slavonisch eikenhout, maar eventueel ook in een andere houtsoort.

Het merendeel van de keukens en badkamers mogen wel wat meer gezelligheid en sfeer uitstralen. Massief houten keukenfrontjes op maat zijn hiervoor zeer geschikt. Of ze nou bedoeld zijn om in uw bestaande keuken te gebruiken, of voor in een totaal nieuwe keuken: wij maken ze tot op de millimeter nauwkeurig op maat voor u.
De frontjes maken wij standaard in een mooie vlakke uitvoering, maar zijn eventueel ook leverbaar als paneelfrontjes. Voor beide uitvoeringen geldt: een modern strak frontje.

Omdat vol massief houten fronten en deuren van nature krom willen gaan trekken, frezen wij hier altijd gelakte stalen strippen in. Zo blijven ze tot in lengte van jaren gegarandeerd recht. De strippen worden vanzelfsprekend onzichtbaar weggewerkt: je ziet er dus helemaal niets van. De fronten en deuren worden allemaal vervaardigd uit FSC gekeurd hout. Een garantie voor kwaliteit en een duurzame productie.

Onze massief eiken deurtjes en frontjes zijn in drie kwaliteiten leverbaar: u heeft de keuze uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eikenhout.
Deuren en fronten in rustiek eiken kunnen eventueel ook nog in een fijnbezaagde uitvoering besteld worden. Door het fijn bezagen creëren wij een nog robuustere uitstraling. Keukenfrontjes in een andere houtsoort dan Slavonisch eiken zijn ook mogelijk: het overzicht van onze andere beschikbare houtsoorten vindt u hier. U kunt natuurlijk ook gewoon even contact met ons opnemen.

 

 

houten keukenfrontjes op maat

houten keukenfrontjes op maat

 

Uw nieuwe houten frontjes klaar om te bevestigen ? Welkom bij QATRINA !

Helemaal kant en klaar om ze te bevestigen ? Geen enkel probleem, want bij QATRINA kunt u in dat geval een compleet ‘pakket’ bestellen: de sparingen voor scharnieren frezen wij er dan al voor u in, en een beschermende behandeling met een professionele houtolie of lak is is hierbij ook zelfs mogelijk. Kant en klaar afgeleverd dus.

Veel aanbieders leveren alleen maar ‘standaardfronten en -deuren’, maar wij maken ze in elke gewenste afmeting: of het nou hele kleine of hele grote fronten en deuren moeten worden ! Bij QATRINA kan namelijk (bijna) alles. Bel of mail ons voor de mogelijkheden.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukenfrontjes op maat ?