houten keukenfrontje

houten keukenfrontje

Bestel gewoon uw houten keukenfrontje online op maat bij QATRINA !

Bij QATRINA vindt u het: een schitterend vol massief houten keukenfrontje voor een aantrekkelijke prijs ! Of het nou hele kleine of hele grote deuren en fronten moeten zijn: wij maken ze allemaal op maat tot op de millimeter nauwkeurig.

Is een gezellige, sfeervolle keuken wat u voor ogen heeft ? Dan is een massief houten keukenfrontje zeker iets voor u ! Toepasbaar als vervanging van uw oude keukenfrontjes, maar uiteraard ook geschikt wanneer u op het punt staat een geheel nieuwe keuken of badkamer aan te schaffen. Ga voor sfeer en ga voor (massief) hout !

Standaard leveren wij onze frontjes en deuren op maat gemaakt in een moderne vlakke uitvoering zonder overbodige franjes: gewoon strakke fronten en deuren. Na verloop van tijd wil massief hout echter nog wel eens gaan kromtrekken of torderen: wij voorzien onze deurtjes daarom altijd van ingefreesde gelakte stalen strippen. U ziet er helemaal niets van, want de strippen worden onzichtbaar in de deuren en frontjes weggewerkt.

Het gebruikte hout wordt door onze producenten op structuur en kleur gesorteerd, is gegarandeerd duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd. Een waarborg voor een milieuvriendelijk bosbeheer en alleen de beste houtkwaliteiten.

Houten Keukenfrontjes leveren wij in foutvrij/noestvrij, licht rustiek en rustiek Slavonisch eikenhout. Rustiek eiken is evt. ook nog in een robuust ogende fijnbezaagde uitvoering verkrijgbaar. Fronten en deuren in andere houtsoorten zijn mogelijk op aanvraag. Op onze website vindt u hiervan een overzicht: klik hier. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Wilt u wel de sfeer van echt hout maar is massief u te kostbaar ? Dan kunt u bij ons ook terecht voor dik eiken fineer fronten en deuren: klik hier.

 

 

houten keukenfrontje

 

Houten fronten en deuren in eikenhout, maar ook in andere houtsoorten

Indien gewenst frezen wij ook de sparingen voor de scharnieren al in de deurtjes en kunnen wij ze kant en klaar bij u afleveren. Alle afmetingen zijn mogelijk: ‘standaarddeuren’, hele kleine, en hele grote deuren en fronten. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

Vlakke fronten en -deuren vindt u nog niet sfeervol genoeg ? Bij ons kunt u ook massief houten paneelfronten en -deuren bestellen. Stuk voor stuk handmatig opgebouwd uit massief houten panelen met een massief houten ‘omlijsting’. Bent u nieuwsgierig geworden ? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd in een houten keukenfrontje ?