houten keukendeuren op maat

houten keukendeuren op maat

Online uw houten keukendeuren op maat bestellen ? Geen probleem bij QATRINA !

Waarom moeilijk doen als het gemakkelijk kan ? Massief houten keukendeuren op maat bestelt u gewoon online bij QATRINA ! Let op: wij leveren alleen massief houten keukendeuren, en dus geen fineer.

Een warme gezellige sfeer in uw keuken of badkamer ? Dan zijn houten keukendeuren op maat van QATRINA zeker iets voor u ! Meet gewoon even de maten op die u nodig heeft en wij sturen u een vrijblijvende offerte toe. U krijgt een nieuwe keuken ? Ook geen probleem: geef ons door wat u nodig hebt en wij maken het exact op maat.

Een minder leuke eigenschap van massief hout is dat het wil gaan kromtrekken. Om er zeker van te zijn dat onze keukendeuren en -fronten recht blijven, frezen wij er gelakte stalen strippen in. Dit wordt geheel onzichtbaar uitgevoerd: u ziet er helemaal niets van. De keukendeuren worden gegarandeerd duurzaam geproduceerd en zijn allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een keurmerk voor verantwoord bosbeheer.

U kunt bij ons kiezen uit drie kwaliteiten eiken: noestvrij/foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. Onze rustiek eiken deuren en fronten zijn ook nog te bestellen in fijnbezaagde uitvoering. De fronten en deuren krijgen hierdoor een extra ruig karakter.

Een andere houtsoort dan eiken is mogelijk op aanvraag. Neem hiervoor even contact met ons op. Een uitgebreid overzicht van onze andere leverbare houtsoorten treft u op onze website: klik hier.

 

 

 

houten keukendeuren op maat

houten keukendeuren op maat (foutvrij eiken)

 

Deuren en fronten op maat en eventueel al helemaal klaar om af te hangen

Bij QATRINA bestelt u desgewenst een compleet pakket: de sparingen voor de scharnieren frezen wij er tegen een geringe meerprijs eventueel al meteen voor u in en een afwerking in houtolie of lak is ook mogelijk. . Het enige dat u dan nog hoeft te doen is het afhangen. Wij kunnen in principe iedere gewenste afmeting leveren, want naast ‘standaarddeuren’ zijn ook hele kleine of hele grote deuren en fronten geen probleem. Bel of mail ons gerust even voor de mogelijkheden.

Naast strakke vlakke deuren en fronten leveren wij ook houten paneelfronten en -deuren op maat. Deze worden gemaakt uit massieve houten panelen en v.v. een massief houten rand. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bent u geïnteresseerd in onze houten keukendeuren op maat ?