houten keukenblad

massief houten keukenblad

Een prachtig houten keukenblad op maat van QATRINA !  

Op zoek naar een massief houten keukenblad ? QATRINA maakt ze tot op de mm. nauwkeurig op maat !
De eventuele benodigde uitsparingen voor kraan, spoelbak(ken) en kooktoestel maken wij er desgewenst al voor u in. Zo is het blad al helemaal klaar om af te monteren.

Bestel eenvoudig online een massief houten keukenblad. Kwaliteit, en op maat gemaakt in de vorm en afmeting die u nodig heeft. Ook voor ingewikkelde, afwijkende vormen bent u bij ons aan het juiste adres.

Naast bladen in foutvrij eiken, licht rustiek eiken en rustiek eiken, maken wij ook keukenbladen in andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze andere houtsoorten.

Wij leveren massief houten keukenbladen in drie verschillende uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het prachtige exclusieve kopshout.

Uiteraard zijn al onze houten keukenbladen FSC gekeurd.

Neem voor meer informatie gerust even contact met ons op per mail of telefoon: wij helpen u graag verder.

 

 

 

houten keukenblad

Massief houten keukenblad

 

Massief houten keukenbladen op maat in meerdere houtsoorten

De meeste van onze massief houten bladen worden geleverd in het fraaie Slavonisch eiken en in het sfeervolle Europees en Amerikaans noten.

Voorkeur voor een andere houtsoort dan eiken ? Geen probleem, want die kunt u ook gewoon bij ons bestellen: klik hier voor onze overige houtsoorten, of neem contact met ons op.

Vol massief hout is in doorgaande lamel doorgaans verkrijgbaar tot ongeveer vier meter lengte.
Mocht u op zoek zijn naar een heel lang blad, dan zullen we dus een andere uitvoering moeten accepteren: een uitvoering in vingerlas of in kopshout. Vingerlas en kopshout keukenbladen kunnen wij met gemak leveren tot wel zeven meter lang. Ook langer is technisch wel mogelijk, maar is niet meer te hanteren en zeer moeilijk te transporteren.

Bent u geïnteresseerd in een massief houten keukenblad ?