houten kastdeurtjes

houten kastdeurtjes

Volledig massief houten kastdeurtjes bestellen ? Bestel ze voordelig online bij QATRINA !

Op maat voor u gemaakt tot op de millimeter nauwkeurig: massief houten kastdeurtjes. Interessant geprijsd, gemaakt van Slavonisch eiken, maar ook te bestellen in een andere houtsoort.  

Toe aan een make-over van uw badkamer of keuken ? Of komt er wellicht een helemaal nieuwe ? Dan zijn onze houten kastdeurtjes zeker het overwegen waard ! U creëert hiermee een warme, gezellige sfeer in deze vaak wat kille ruimtes.

Het maakt ons niet uit of ze toegepast gaan worden in een nieuwe of in een bestaande keuken of badkamer: wij maken ze gewoon op maat. Standaard leveren wij kastdeurtjes in een strakke, moderne uitvoering zonder onnodige extra’s.

Een nadeel van massief hout is dat het op den duur de neiging heeft om krom te gaan trekken. Om dit te voorkomen voorzien wij de deurtjes altijd van in gefreesde stalen strippen: volledig onzichtbaar geïntegreerd in de deurtjes en dus niet zichtbaar. Gegarandeerd milieuvriendelijk geproduceerd en allemaal gemaakt van FSC gekeurd hout. Een waarborg voor duurzaam bosbeheer.

Onze eiken kastdeurtjes zijn leverbaar in drie kwaliteiten: wij leveren in foutvrij, licht rustiek en rustiek. De laatste is ook te bestellen in fijnbezaagde uitvoering en krijgt hiermee een extra robuust uiterlijk.

Wij leveren ook kastdeurtjes in andere houtsoorten: neem hiervoor even contact met ons op of kijk op onze website voor onze overige leverbare houtsoorten: klik hier.

 

 

 

houten kastdeurtjes

houten kastdeurtjes (foutvrij/noestvrij eiken)

 

Geen probleem bij QATRINA: kant en klare deurtjes, gereed om te bevestigen

Het gros van de andere aanbieders beperkt zich tot het leveren van enkel deurtjes. Daarna stopt het doorgaans bij hen.
Bij QATINA echter kunt u een compleet ‘pakket’ bestellen: wij frezen de benodigde sparingen voor de scharnieren er dan al voor u in en ook een afwerking met Rubio Monocoat houtolie of lak is mogelijk. U kunt de deurtjes dan meteen monteren en hoeft er zelf niets meer aan te doen !

Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het wel maken: ‘gewone’ deuren, maar ook hele kleine of hele grote. Bel of mail ons gerust voor de mogelijkheden.

Wij leveren naast vlakke deurtjes ook paneeldeurtjes op maat. Handgemaakt uit massief houten panelen v.v. een fraaie massief houten rand.

Bent u geïnteresseerd in onze houten kastdeurtjes ?