houten eettafel 6 personen

stalen kruispoten op maat op maat

Een fraaie houten eettafel 6 personen van QATRINA

Een houten eettafel 6 personen is sinds kort enorm gewild.  Wij leveren houten eettafels van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw houten eettafel 6 personen wordt altijd speciaal op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming van het blad laten wij uw houten eettafel 6 personen nog minimaal een week tot rust komen. Na droging wordt de speciaal voor u gemaakte tafel uitvoerig gecontroleerd en zo nodig nog verder afgewerkt.

Als laatste wordt uw houten eettafel 6 personen opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is de tafel klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

houten eettafel 6 personen

houten eettafel

 

Hoe breed zijn de stroken die in het eettafelblad worden verwerkt ?

Wij leveren het blad van de tafel met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed. De eiken houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                                 Licht rustiek eiken vingerlas

 

Een unieke eettafel van QATRINA

U bent veeleisend ? Dan zit u goed bij QATRINA: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.
Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.

Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw tafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare tafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld.

Via onze website leveren wij eiken eettafels. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op, want wij helpen u graag.

QATRINA, omdat wij staan voor goede service en de allerbeste kwaliteit.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten eettafel 6 personen ?