houten eettafel 8 personen

houten bureaublad

Een prachtige houten eettafel 8 personen van QATRINA

Een houten eettafel 8 personen is sinds een paar jaar enorm gewild.
Wij leveren houten eettafels van het zeer duurzame Slavonisch eikenhout. Het door ons geleverde hout is uiteraard FSC-gekeurd.

Uw houten eettafel 8 personen wordt, nadat deze is besteld, altijd speciaal op de door u aangegeven afmetingen voor u gemaakt.

Allereerst wordt het eikenhout geselecteerd op kleur en kwaliteit, vervolgens op de gewenste afmetingen gezaagd en geschaafd. Daarna wordt het verlijmd tot het uiteindelijke tafelblad.

Na verlijming van het blad laten wij uw houten eettafel 8 personen nog minimaal een week tot rust komen.

Als laatste wordt de eettafel opgeschuurd met een fijne korrel (korrel 100). Hiermee is de tafel klaar om eventueel behandeld te worden met bijvoorbeeld een houtolie.

 

 

 

houten eettafel

houten eettafel 8 personen

 

Hoe breed zijn de stroken die in het massief houten eettafel blad worden verwerkt ?

Een vraag die wij wel vaker van onze klanten krijgen.
Wij leveren het blad van de eettafel met stroken variërend tussen de 4 en 12 cm. breed.
De eiken houten tafelbladen zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen:

  1. In doorgaande lamel. De stroken (lamellen) zijn ononderbroken, dus zo lang als de tafel lang is. (zie onderstaande afbeelding)
  2. In vingerlas. De stroken (lamellen) bestaan uit kortere stukjes hout, aan elkaar gelijmd d.m.v. een zogenaamde vingerlas. (zie onderstaande afbeelding)

 

                                        massief eiken paneel vingerlas

Licht rustiek eiken doorgaande lamel                             Licht rustiek eiken vingerlas

 

Een unieke houten tafel van QATRINA

Met liefde gezaagd, geschaafd, verlijmd en afgewerkt. En ook nog voor een scherpe prijs en (deugdelijk verpakt) bij u thuis bezorgd.
Bij QATRINA bent u aan het juiste adres: hoogwaardige houtkwaliteit, op maat gemaakt, tot op de millimeter nauwkeurig, in elke gewenste vorm !.
Wij bieden op onze website tevens een breed scala aan houten en stalen onderstellen aan. Zo kunt u, indien gewenst, uw houten eettafel bij ons helemaal naar eigen inzicht samenstellen.
U kunt echter ook een keuze maken uit de door ons op de website aangeboden kant en klare houten eettafels, die wij al voor onze klanten hebben samengesteld.

Via onze website leveren wij licht rustiek eiken eettafels. Op aanvraag leveren wij ook andere houtsoorten. Neem gerust even contact met ons op.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten eettafel 8 personen ?