houten bureaublad op maat

houten eettafel

Een prachtig houten bureaublad op maat bestelt u heel gemakkelijk online bij QATRINA 

U zoekt een mooi houten bureaublad op maat voor u gemaakt ? Welkom bij QATRINA ! Bij ons bent u aan het juiste adres, want wij maken bureaubladen, keukenbladen, werkbladen en tafelbladen tot op de millimeter nauwkeurig in eikenhout, maar op aanvraag ook in veel andere houtsoorten. Een overzicht van onze andere houtsoorten vindt u op onze website.

Heerlijk relaxed vanaf de bank thuis een houten bureaublad op maat bestellenexact op maat gemaakt in de afmeting en vorm welke u wenst. Wij leveren eiken bureaubladen in drie kwaliteiten: in foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken, uitgevoerd in doorgaande lamellen, in vingerlas, of in het schitterende kopshout. Een bureaublad in kopshout is een unieke verschijning, want wij zijn een van de weinigen in de Benelux die dit kunnen leveren.

Uitsluitend hoogwaardige producten, milieuvriendelijk geproduceerd, en FSC gekeurd ? Bij QATRINA heel gewoon.

Heeft u vragen over onze onze producten ? Neem dan gerust even contact met ons op: wij zijn bereikbaar via mail en telefoon.

 

 

 

houten bureaublad op maat

Houten bureaublad op maat (rustiek eiken)

 

Een vol massief houten bureaublad op maat in eiken, maar ook leverbaar in andere houtsoorten 

Ons massief Slavonisch eiken is de meest door ons geleverde houtsoort. Op aanvraag leveren wij echter ook heel veel andere houtsoorten. Nieuwsgierig geworden ? Klik dan hier voor een overzicht. Liever eerst even wat advies ? Geen probleem. Bel of mail ons gerust even. Wij staan voor u klaar.

Massief houten bureaubladen in doorgaande lamel tot en met een lengte van 3,5 meter zijn bij ons het hele jaar door te bestellen. Langer is meestal wel mogelijk, maar alleen op aanvraag. Dus neem hiervoor even contact met ons op.

Een bureaublad in vingerlas uitvoering wordt samengesteld uit allemaal korte stukjes hout, en door middel van een speciale verbinding (de zogenaamde vingerlas) met elkaar verlijmd.
Bladen van kopshout worden opgebouwd uit massieve vierkante blokjes van circa 43×43 mm. die allemaal stuk voor stuk aan elkaar verlijmd worden.

Bureaubladen in kopshout en in vingerlas kunnen wij op aanvraag tot wel zeven meter lang voor u op maat maken.

Bent u geïnteresseerd in een houten bureaublad op maat ?