houten blad

houten blad

Een fraai houten blad bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA 

Heeft u een houten blad nodig ? Dan bent u bij QATRINA helemaal aan het juiste adres ! Wij leveren vol massief houten bladen exact op maat. Bestellen is een fluitje van een cent, want dat kan online: u hoeft er de deur niet eens meer voor uit !
Ingewikkelde vormen draaien wij onze hand niet voor om, want wij werken met computergestuurde cnc freesmachines die elke gewenste vorm kunnen maken. Bestel uw nieuwe houten blad dus gewoon online op maat bij QATRINA !

In de Benelux wordt bijna alleen gebruik gemaakt van Europees eiken: een wat gelige eikensoort. Wij maken onze bladen echter van Slavonisch eiken: een beduidend mooiere, keiharde houtsoort. Ons Slavonisch eiken is allemaal FSC gekeurd en leverbaar in drie kwaliteiten: foutvrij, licht rustiek en rustiek. Een houten blad in een andere houtsoort is, afhankelijk van beschikbaarheid, mogelijk op aanvraag.
Een overzicht treft u hier. Wij maken bladen in doorgaande lamellen en in vingerlas in 20, 25, 30 en 40 mm. dik. Overige diktes zijn op aanvraag mogelijk.

Een absolute eyecatcher voor in uw woonhuis is een blad gemaakt van kopshout. Kopshout kunt u in onze webshop bestellen in 60 millimeter dik Slavonisch eiken. Klik hier om naar onze categorie ‘kopshout op maat’ te gaan.

Zelf handig genoeg om het hout op maat te zagen ? Dan zijn onze voorraadpanelen misschien wel wat voor u. U kunt dan doorgaans al na een week zelf aan de slag. klik hier voor onze voorraad.

 

 

houten blad

Kopshout blad

Kwaliteit in maatwerk ? QATRINA !

Kwaliteit, op maat gemaakt en tegen kostprijs thuis bij u afgeleverd door onze eigen koeriersdienst. Rond, ovaal, vierkant en rechthoekig: u bestelt het eenvoudig zelf in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken in doorgaande lamellen of in vingerlas. Een kopshout blad is via de website te bestellen in 60 millimeter dik. Voor afwijkende, heel aparte vormen of hele grote bladen verzoeken wij u even contact met ons op te nemen.

Wij leveren ook bladen in dik eikenfineer: een goed en veel goedkoper alternatief voor massief hout. Door verbeterde technieken is fineer tegenwoordig niet of nauwelijks nog van massief hout te onderscheiden. Twee kwaliteiten eikenfineer zijn mogelijk: foutvrij en rustiek. Op maat leverbaar tot maximaal 58 mm. dik. Klik hier voor ons voordelig ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten blad ?