houten barblad op maat

houten barblad op maat

Een mooi houten barblad op maat ? Dan zit u goed bij QATRINA !

Wij leveren uw houten barblad op maat gemaakt en precies in de afmetingen die u wenst. U bestelt het blad gewoon vanuit uw luie stoel online: u hoeft er deur niet eens voor uit ! Elke gewenste vorm is mogelijk, want wij werken met de allernieuwste houtbewerkingsmachines. Een houten barblad op maat bestellen is bij QATRINA een fluitje van een cent !

Andere aanbieders leveren barbladen meestal in het wat gelige veelgebruikte Europees eiken. Wij gebruiken echter Slavonisch eiken voor onze bladen: een veel mooiere, harde eikensoort. Vanzelfsprekend is ons hout duurzaam geproduceerd en FSC gekeurd.

U kunt kiezen uit drie kwaliteiten eikenhout. Wij leveren foutvrij, licht rustiek en rustiek. Eventuele andere houtsoorten leveren wij, afhankelijk van de beschikbaarheid, op aanvraag. Wij hebben een overzicht van onze overige houtsoorten op de website geplaatst: klik hier. De bladen zijn verkrijgbaar in doorgaande lamellen of in vingerlas met een dikte van 20, 25, 30 of 40 mm. Afwijkende diktes zijn leverbaar op aanvraag.

Op zoek naar iets heel aparts ? Dan is een barblad gemaakt van kopshout misschien wel iets voor u. Kopshout is online op maat te bestellen in 60 mm. dik eiken. Nieuwsgierig ? Klik dan hier voor ons ‘kopshout op maat’.

Kunt u het hout zelf op maat zagen ? Kijk dan even bij onze categorie voorraadpanelen. Houten panelen uit voorraad kunnen wij razendsnel leveren: meestal al binnen een week. klik hier voor onze voorraadpanelen.

 

 

houten barblad op maat

Bent u op zoek naar maatwerk ? Welkom bij QATRINA !

QATRINA levert hout op maat en bezorgd tegen kostprijs. Vierkant, rechthoekig, ovaal of rond bestelt u heel eenvoudig zelf in foutvrij, licht rustiek of rustiek eiken. U kunt kiezen uit doorgaande lamellen of vingerlas. Andere, afwijkende vormen zijn mogelijk op aanvraag. Een barblad van kopshout bestelt u online in 60 millimeter dik eiken.

Door de enorme vraag naar hout zijn de prijzen ervoor omhooggeschoten. Tegenwoordig leveren wij daarom ook barbladen in prachtig dik eikenfineer: Zonder meer een uitstekend en voordelig alternatief voor een massief houten barblad, want door sterk verbeterde technieken is fineer nagenoeg niet meer van massief hout te onderscheiden.
Een fineer blad is in onze webwinkel op maat verkrijgbaar in twee kwaliteiten eikenhout: in foutvrij en rustiek. De maximale dikte voor het blad bedraagt 58 mm. Klik hier voor ons ‘eikenfineer op maat’.

 

Bent u geïnteresseerd in een houten barblad op maat ?