grote keukentafel

noestvrij eiken tafelblad

Een gezellige grote keukentafel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA   

U bent op zoek naar een gezellige grote keukentafel ?. Zo een waar je lekker ruim met het hele gezin omheen kunt zitten ?.

QATRINA levert uw grote keukentafel in de afmetingen en uitvoering die u voor ogen hebt. Bij ons kunt u het gewenste model zelf bepalen. Wij leveren rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, ellips vormig, maar ook afwijkende vormen. Tenslotte kunt u ook nog kiezen welke randafwerking u zou willen: een stoer ogende opgedikte rand of juist een subtiele verjongde rand waarmee u juist weer een fraai rank tafelblad creëert. Uiteraard allemaal in de beste houtkwaliteit, en FSC gekeurd.
Neem voor meer informatie of advies gerust even contact met ons op, per mail of telefoon.

 

 

 

grote keukentafel

Grote keukentafel

 

Uw keukentafel in meerdere houtsoorten leverbaar

Het grootste deel van onze tafelbladen wordt vervaardigd in eikenhout of Amerikaans notenhout. Het prachtige Essenhout is daarbij de laatste tijd echter ook in trek. Naast tafelbladen in doorgaande lamellen en in vingerlas, leveren wij ook bladen in kopshout: exclusief en onverwoestbaar.

Klik hier voor onze andere houtsoorten, maar u kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen: wij helpen u graag verder.

Per houtsoort zijn wij natuurlijk gebonden aan maximaal leverbare lengtes. Amerikaans noten en eiken is in doorgaande lamellen over het algemeen leverbaar tot maximaal 4 meter.

Voor een hele grote keukentafel langer dan circa vier meter, zult u dus moeten overstappen op een tafelblad in vingerlas uitvoering. Vingerlas tafelbladen zijn opgebouwd uit korte lamellen van massief hout die door middel van een zogenaamde vingerlas aan elkaar worden verlijmd.
Vingerlas tafelbladen kunnen wij tot wel 7 meter (!) lang leveren. Ook tafelbladen van kopshout zijn in principe in alle lengtes leverbaar.

 

QATRINA levert naast prachtige tafelbladen ook stalen en houten onderstellen 

Ook voor een bijpassend stalen of houten onderstel kunt u bij ons terecht. Uiteraard allemaal van goede kwaliteit. Onze stalen onderstellen zijn bijvoorbeeld allemaal gepoedercoat. Dit geeft een aanzienlijk mooier en sterker eindresultaat dan gelakt staal !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

 

Wij kunnen uw tafelblad kleuren naar uw persoonlijke voorkeur

Uw nieuwe grote keukentafel kan desgewenst ook in kleur geleverd worden. Op onze website kunt u kiezen uit de vijf meest gangbare kleuren. Staat de door u gewenste kleur er niet bij ? Neem dan contact met ons op, want op aanvraag leveren wij nog veel meer kleuren. 

Ons advies is: bij intensief gebruik van de tafel een twee componenten olie gebruiken, bij weinig gebruik een lak.

 

Bent u geïnteresseerd in een mooie grote keukentafel ?