grote houten tafel op maat

grote houten tafel op maat

Voor een grote houten tafel op maat hoeft u niet verder te zoeken: bij QATRINA bestelt u hem gewoon online !

Een grote houten tafel op maat bestelt u voordelig en eenvoudig online bij QATRINA. Wij leveren tafelbladen opgebouwd uit doorgaande lamellen tot een lengte van maximaal 3,5 meter, maar in vingerlasuitvoering kunnen wij nog (veel) langer leveren ! Zo’n 90 procent van de door ons geleverde tafelbladen wordt besteld in eiken. Hiervoor gebruiken wij het mooie Slavonisch eikenhout dat veel door professionele houtbewerkers wordt gebruikt.
Bij ons zijn ook tafelbladen gemaakt van een andere houtsoort dan eiken mogelijk op aanvraag. Op de website vindt u een overzicht: klik hier. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, want onze overige houtsoorten zijn niet altijd beschikbaar.

Wij werken uitsluitend met FSC-gekeurd hout: onder streng staatstoezicht mag dit hout zeer beperkt gekapt worden en moet er direct voor nieuwe aanplant worden gezorgd.

Massief Slavonisch eikenhout is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: in doorgaande lamellen, in vingerlas en in het zeer exclusieve kopshout. U kunt kiezen uit foutvrij, licht rustiek en rustiek eiken kwaliteit.

Het maakt ons niet uit of het een vierkante, rechthoekige, ronde, (Deens) ovale of ellipsvormige tafel moet worden: elke gewenste afmeting en vorm is mogelijk. Op aanvraag zijn specifieke vormen mogelijk. Bel of mail ons even voor de mogelijkheden.

 

 

grote houten tafel op maat

grote houten tafel op maat 

 

Gemakkelijk online bestellen

Uw gewenste massief houten tafelblad bestelt u heel eenvoudig online: u geeft de houtkwaliteit, de gewenste afmetingen, de dikte en de (eventuele) aanvullende bewerkingen in. De afmetingen van het tafelblad kunt u tot op de millimeter invoeren. De prijs verschijnt razendsnel in beeld, u plaatst de bestelling in de winkelwagen en rekent af met iDEAL vanuit Nederland, respectievelijk BANCONTACT vanuit België.

Stalen en houten tafelonderstellen van QATRINA

Natuurlijk is de keuze voor het tafelblad erg belangrijk: het eindproduct moet wel goed in uw interieur passen. Bij ons vindt u uitsluitend hoogwaardige kwaliteit en maatwerk tot op de millimeter nauwkeurig. Dat alles in elke gewenste vorm en afmeting, maar zonder een bijpassend onderstel heeft u nog geen bruikbare tafel.
Daarom kunt u bij QATRINA naast tafelbladen ook stalen en houten onderstellen bestellen. Neem even een kijkje op onze website voor de mogelijkheden: klik hier voor de stalen onderstellen of hier voor de houten onderstellen. Neem contact met ons op als u hulp nodig heeft.

 

Bent u geïnteresseerd in een grote houten tafel op maat ?