groot tafelblad

noestvrij eiken tafelblad

Een prachtig groot tafelblad bestelt u heel eenvoudig bij QATRINA  

Bent u op zoek naar een mooi groot tafelblad ?. Een tafelblad waar je met een heleboel vrienden of de hele familie een avond heerlijk aan kan zitten eten, borrelen of gewoon alleen maar kletsen ? Dan bent u aan het juiste adres bij QATRINA !.

Wij leveren een groot tafelblad in praktisch elke gewenste afmeting, in eiken, maar ook in veel andere houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van onze overige houtsoorten.

Bij ons kunt u het gewenste model ook helemaal zelf bepalen. Van rond, ovaal, vierkant, rechthoekig, tot ellipsvormig, maar ook afwijkende vormen zijn voor ons geen probleem.

Tenslotte bepaalt u ook nog zelf welke randafwerking het tafelblad krijgt. U kunt kiezen uit een standaard rechte rand, een stoere opgedikte rand, of een verjongde rand. Een verjongde rand geeft het tafelblad juist een meer ranker uiterlijk.

Uiteraard zijn onze tafelbladen allemaal uit het beste hout vervaardigd, en FSC gekeurd.
Mocht u graag meer informatie willen, neem dan gerust even contact met ons op, per mail of telefoon.praktisch elke gewenste afmeting,

 

 

 

groot tafelblad

 

Een tafelblad, leverbaar in meerdere houtsoorten

Onze klanten bestellen de tafelbladen voor het grootste gedeelte in eiken en in Amerikaans notenEssenhout is de laatste tijd echter ook heel erg in trek. Wij leveren onze massief houten tafelbladen in doorgaande lamel, in vingerlas, en in het oersterke en fraaie kopshout.

Klik hier voor onze andere houtsoorten, of neem direct even contact met ons op: wij staan voor u klaar.

Uiteraard zijn wij gebonden aan de maximaal leverbare lengtes voor de diverse houtsoorten. Eiken en Amerikaans noten is in doorgaande lamel normaal gesproken verkrijgbaar tot maximaal 4 meter lang.

Voor een heel lang tafelblad, langer dan vier meter, zullen we moeten overgaan op een tafelblad in vingerlas, of in kopshout uitvoering. Vingerlas tafelbladen worden samengesteld uit korte stukjes massief hout, de zogenaamde lamellen. Deze worden d.m.v. een zogenaamde vingerlas weer aan elkaar verlijmd. Kopshout tafelbladen worden op hun beurt samengesteld uit massief houten blokjes van circa 43×43 mm.

Tafelbladen in vingerlas en in kopshout uitvoering kunnen wij tot wel zeven meter (!) lang leveren.

QATRINA, voor mooie tafelbladen, maar ook stalen en houten onderstellen 

Voor een bijpassend stalen of houten onderstel kunt u bij ons ook gewoon terecht. Uiteraard allemaal in de beste kwaliteit. Zo worden onze stalen onderstellen allemaal gepoedercoat: dit zorgt voor een aanzienlijk mooier en sterker eindresultaat dan een gelakt stalen onderstel !

Klik hier voor onze stalen onderstellen, of hier voor onze houten onderstellen.

Bent u geïnteresseerd in een mooi groot tafelblad ?