Groene stoel

Is uw favoriete kleur groen? U vindt een groene stoel zeker bij QATRINA

Groene stoel, blauwe stoel, oranje stoel; in onze collectie zitten allerlei hippe kleuren. Een beetje vrolijkheid en kleur is overal welkom. Zeker aan de keukentafel, want de keuken is het hart van uw huis. Hier brengt u vaak de meeste kwaliteitsmomenten met uw familie door. een goed gesprek dat spontaan ontstaat bij een bakje koffie. Het is van belang dat de keuken uw karakter uitstraalt. Dat kan o.a. in de keuzen van de stoel, die ook nog eens lekker moet zitten.

En dan moet de stoel ook nog leuk zijn om naar te kijken.  En wilt u een praktische stoel voor in de keuken met PU lederen zitting, of liever een fluweelzachte groene stoel voor in de huiskamer? Zoekt u een designstoel of houdt u juist meer van een basic stoel? Een stoel met armleuningen maakt uw zit nog comfortabeler, maar is weer minder praktisch om snel in te gaan zitten.  En dan kunt u nog kiezen tussen het materiaal van het frame. Wilt u een stoel gemaakt van massief hout of een stoel met een stalen frame?

Kijk gauw in onze collecties eettafelstoelen of zo u wilt, bij de collectie stoelen met armleuning.

 

 

stoel voor aan de keukentafel

Geen showroomkosten

Uw groene stoel kunnen wij voor een goede prijs leveren, omdat wij geen showroomkosten hebben. En voor deze prijs krijgt u uitstekende kwaliteit!

 

Verschillende modellen

De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met verschillende frames, van verschillende materialen. Er is volop variatie tussen modellen met of zonder armleuning, en het overgrote deel van onze eettafelstoel modellen is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Gecapitonneerde stoelen of stoelen met een los kussen, moderne en klassieke eetkamerstoelen, comfortabele kuipstoelen, met en zonder armleuning, Ook modellen voor (semi) buitengebruik ontbreken niet.

 

Gecombineerde bestelling bespaart vrachtkosten

Bestelt u meteen ook een nieuw tafelblad of een nieuw onderstel bij QATRINA? Dan betaalt u maar eenmaal transportkosten.

 

Bent u geïnteresseerd in onze groene stoel ?