Gele eetkamerstoelen met armleuning

tafel met gele stoelen

Gele eetkamerstoelen met armleuning of andere vrolijke kleuren eenvoudig online bij QATRINA!

Het doel van de stoel

U moet van tevoren bedenken waarvoor de gele eetkamerstoelen in eerste instantie moeten dienen. Zoekt u een stoel voor kort verblijf aan tafel (pauzes, ontbijt, lunch, diner) of een stoel om langer op te zitten (werken achter de computer).

Helemaal van deze tijd

Je bent weer helemaal bij als je je eettafel voorziet van onze gele eetkamerstoelen met armleuning. Er zijn verschillende modellen en je kunt kiezen uit diverse frames in staal of massief hout.

Het zitcomfort

Dat gele eetkamerstoelen met armleuning lekker moeten zitten is belangrijk. Hiervoor is een goede zithouding de basis, dat wil zeggen als je langer op de stoel wilt zitten om bijvoorbeeld achter je computer te werken. De meeste mensen stellen het op prijs wanneer de stoelzitting en de rugleuning bekleed is met gevoerde stof of leder.

Voor extra comfort kun je tenslotte nog denken aan armleuningen die eventueel kunnen zijn doorgevoerd in het model. Dit is het geval bij bijvoorbeeld een kuipstoel.

 

stoel goudkleurig

Zithouding

Voor een goede zithouding zet je je beide voeten plat op de grond, recht je je rug en ontspan je je schouders en je nek waarbij je je onderarmen op tafel legt.
Als je de voeten in deze houding niet plat op de grond kunt zetten, is de zithoogte van de stoel te hoog voor je.

Dit is niet raadzaam voor langdurig verblijf op de stoel. Voor een relaxmoment met een kop thee of koffie is het natuurlijk een ander verhaal. Heb je geen gemiddelde lengte dan kun je overwegen een stoel aan te schaffen die verstelbaar is in hoogte. Deze kun je dan combineren met andersoortige modellen.

 

 

Mix & match

Je kunt ook denken aan een mix & match collectie stoelen, waarbij je er enkele koopt met een specifiek doel en de rest van de stoelen voor kort verblijf. Onze stoelen passen allemaal bij elkaar; je kunt er zelfs voor kiezen om enkele met stof en enkele met PU of Vegan leder te bekleden. Natuurlijk ook weer leverbaar in allerlei frisse en basic kleuren.

De prijs

Onze stoelencollectie heeft een ijzersterke prijs/kwaliteit verhouding. Pimp je eetkamer met gele eetkamerstoelen met armleuning voor een betaalbare prijs.

Gele eetkamerstoelen met armleuning vind je bij QATRINA!