gebogen stalen tafelonderstel

massief stalen tafelpoten

Een mooi gebogen stalen tafelonderstel bestelt u eenvoudig online bij QATRINA

Een gebogen stalen tafelonderstel is bij QATRINA leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. Naast poedercoat standaard, kunt u bij ons de stalenonderstellen ook bestellen in industriële look en in fine structure / fluweel. (klik hier voor meer informatie over poedercoaten)

Bij de uitvoering in poedercoat standaard worden de stalen onderstellen in een zijdeglans kleur gecoat en worden de lasnaden gladgeslepen, zodat deze als zodanig niet meer zichtbaar zijn.
Dit gebeurt ook bij de uitvoering in fine structure / fluweel, deze uitvoering heeft daardoor een meer matte uitstraling.
De industriële look daarentegen is juist niet verder afgewerkt en oogt zeer robuust. Hier is alleen een blanke transparante poedercoat laag over het staal aangebracht.

De industriële uitvoering is op dit moment verreweg de meest gevraagde uitvoering van onze tafelonderstellen.

Onze stalen onderstellen worden door onze leveranciers vakkundig gelast en afgewerkt volgens de op de site aangegeven afmetingen. Echte vakmensen die speciaal voor u dit gebogen stalen tafelonderstel vervaardigen, zodat u een product krijgt dat helemaal volgens uw wensen is.

Zoekt u speciale afmetingen voor uw gebogen stalen tafelonderstel die niet op onze site staan ?. Of heeft u een eigen ontwerp van een onderstel of tafelpoten dat u wilt laten maken ?. Neem dan contact met ons op, want bij QATRINA is bijna alles mogelijk.

 

 

 

gebogen stalen tafelonderstel

Gebogen stalen tafelonderstel

 

Leverbare kleuren

Standaard zijn onze stalen tafelpoten en onderstellen in vijf verschillende RAL kleuren leverbaar. Wat is dat eigenlijk, RAL ?

Wij bieden onze stalen tafelpoten en onderstellen aan in de onderstaande RAL kleuren:

  • Antracietgrijs: RAL 7016 (zie onderstaande afbeelding)
  • Crème wit: RAL 9001 (zie onderstaande afbeelding)
  • Gitzwart: RAL 9005 (zie onderstaande afbeelding)
  • Blank aluminium: RAL 9006 (zie onderstaande afbeelding)
  • Verkeerswit: RAL 9016 (zie onderstaande afbeelding)

 

   

 

 

Eventuele andere (RAL) kleuren voor de stalen poten kunnen wij wel leveren, maar dan moet u wel rekening houden met een toeslag. Neem in dat geval even contact met ons op, dan helpen wij u graag verder.

Op onze site treft u een groot aantal modellen. Staat het door u gewenste model er niet bij ? Neem dan gewoon even contact met ons op, want wij maken desgewenst ook alles op maat, in elke gewenste afmeting en vorm !

 

Bent u geïnteresseerd in een gebogen stalen tafelonderstel ?