foutvrij eikenhouten panelen

foutvrij eikenhouten panelen

Heel gemakkelijk online op maat bestellen: massief foutvrij eikenhouten panelen

Bent u op zoek naar foutvrij eikenhouten panelen ? Dan kunt u wel stoppen met zoeken, want bij QATRINA bestelt u ze op maat ! Online bestellen = gemakkelijk bestellen ! Helemaal kant en klaar, maar ook nog onbehandeld is mogelijk.

Heeft u panelen nodig met bijv. een ronde hoek of wilt u graag afgeschuinde randen of sparingen laten aanbrengen ? Ook dat kan bij QATRINA ! Iedere (ingewikkelde) vorm is mogelijk, want onze bewerkingsmachines zijn allemaal computergestuurd. Wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave ontvangen ? Stuur ons dan even een mailtje met uw wensen. Team QATRINA staat voor u klaar.

Zelf sjouwen met zware houten panelen en een aanhanger regelen voor het vervoer is niet nodig, want bij ons bestelt u gewoon online thuis vanaf de bank uw foutvrij eikenhouten panelen en bezorgen ze bij u thuis ! Wij leveren eikenhout in foutvrije kwaliteit, maar ook licht rustiek en rustiek eikenhout is gewoon online te bestellen.
Zoekt u een andere houtsoort dan eiken ? Wij kunnen op aanvraag ook panelen van beukenhout, kersenhout, notenhout en nog veel meer andere houtsoorten leveren: klik hier voor een overzicht.

Vol massief hout voor concurrerende prijzen ? Welkom bij QATRINA !

Vol massief houten panelen in de beste houtkwaliteiten: onze panelen maken wij nl. van het door professionals gebruikte Slavonisch eiken. Het hout wordt door onze vaste leveranciers in Oost Europa exclusief voor ons geproduceerd. Vanzelfsprekend zijn onze houtproducten ook allemaal FSC gekeurd. Een waarborg voor duurzaamheid.

Panelen leveren wij in meerdere uitvoeringen: u kunt kiezen uit panelen met doorgaande lamellen, vingerlaspanelen en exclusieve kopshoutpanelen. Vingerlas en kopshout langer dan 3 meter is over het algemeen geen probleem, maar panelen met doorgaande lamellen langer dan 3 meter moeten wij voor u aanvragen. Neem in dat geval even contact met ons op.

Dik eikenfineer: een interessant geprijsd alternatief voor massief

Ons dik eikenfineer: een hoge kwaliteit voor een zeer vriendelijke prijs. Kijk gerust even op onze website voor de mogelijkheden: klik hier. Ons fineer is verkrijgbaar in vijf diktes in foutvrij en rustiek eikenkwaliteit. Bellen of mailen kan natuurlijk ook gewoon.

 

 

 

foutvrij eikenhouten panelen

Onze eigen koerier levert ze razendsnel bij u thuis af: voorraadpanelen in standaardafmetingen

Snel met uw klus beginnen ? Dan zijn onze voorraadpanelen wellicht iets voor u ! Meerdere afmetingen, diktes en houtkwaliteiten hebben wij voor u op voorraad ! Klik hier voor ons overzicht.

Bent u geïnteresseerd in onze foutvrij eikenhouten panelen ?